bir nevi yalnızlık senfonisi

Haha bu kamyon arkası kalıplaşmiş sözler cok tatlı zira sizin durumunuzla pek bagdasmıyor. Insan hayatının rutınınden cıkmadan zorluklarla karsılasmadan genelde alternatif fikirler düşünmez krız anlarında nasıl davranıcagını bilemez. Zorluklarla en az yara almadan cıkmak, hatta fırsata cevirmek de herkesın yapabilecegi sey degildir. Size sunulan su anki sartlar sizin yönetiminizde ya depresyondamıyım acaba diye debelenip durucaksınız, ya da bulundugunuz hayatı kabullenip kendinize bir yol ciziceksınız. Edindiginiz hobileri stres altında sadece zaman gecirmek sıkılmamak adına yapıyorsanız zıra sizi yeterince tatmin etmiyor olabilir. Bilinc altınızda sadece sanırım zaman doldurma mesgale gibi yaklasım var.

Esasında kendi işimi yapmak istiyorum ama ona da hazır hissetmiyorum. Genel bi revizyon dönemi galiba, bir çok şeye cesaret edemediğim.. ne istediğimden emin olamadığım. Çok sığ duyguların insanı değilim gündelik muhabbetin biraz daha ötesine gidecek şekilde birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum bazen. Meşgaleler bu ihtiyacı tatmin edemiyor çoğu zaman:)

Huzurlu olalım derken yanlışlıkla asosyal olmayalım diye çırpınıyorum ben de :) özlemiyor musunuz hareketli hayatınızı? Profildeki kızınız sanırım, çok bal görünüyor uzaktan da olsa :KK15:
Teşekkür ederiz, kocaman oldu bile o fotoğraftan sonra :)
Eskiden yaşadığım sosyalliği özlüyorum. Ama şuan yaşadığım şehir çok kalabalık, ulaşım zor. Evde oturup eşimle içtiğim bi çay yolda 2 saat geçiripte sosyalleşeceğim alandan daha cazip geliyor ister istemez.

Kafa yapısı değişiyor. Hayat beklentileri değişiyor. Aktifliği kaybetmek sorun değil bence. Sonuçta gerektiğinde herkesle konuşup işlerimizi halledebiliyoruz. Sadece gereksiz kalabalık bayıyor artık.

Ben de yurtdisindayim, yasadiginiz duygulari zaman zaman ben de yasiyorum. Sizin daha 6 ay olmus, cok yeni, zamanla hersey daha da guzel olur. Ben calismanizi tavsiye ederim, kendinizi mesgul edin. Ben doktora yaptigim icin dusunecek cok vaktim kalmiyordu, hem Turk hem yabanci bir suru arkadasim oldu. Birkac tane arkadastan da yakin dost diyebilecegim insan kazandim, ne yazik ki kimi Turkiye`ye dondu kimi baska eyaletlere tasindi, biz de tasindik derken yuzyuze gorusebilecegim arkadasim kalmadi su siralar. Bir iki ay konusmasak da sonra bir bakiyorum ya ben aramisim ya onlar aramis, saatlerce konusmusuz. Benim bir de oglum var, hic vakit kalmiyor baska birseye.

Back
X