- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Haha bu kamyon arkası kalıplaşmiş sözler cok tatlı zira sizin durumunuzla pek bagdasmıyor. Insan hayatının rutınınden cıkmadan zorluklarla karsılasmadan genelde alternatif fikirler düşünmez krız anlarında nasıl davranıcagını bilemez. Zorluklarla en az yara almadan cıkmak, hatta fırsata cevirmek de herkesın yapabilecegi sey degildir. Size sunulan su anki sartlar sizin yönetiminizde ya depresyondamıyım acaba diye debelenip durucaksınız, ya da bulundugunuz hayatı kabullenip kendinize bir yol ciziceksınız. Edindiginiz hobileri stres altında sadece zaman gecirmek sıkılmamak adına yapıyorsanız zıra sizi yeterince tatmin etmiyor olabilir. Bilinc altınızda sadece sanırım zaman doldurma mesgale gibi yaklasım var.
Esasında kendi işimi yapmak istiyorum ama ona da hazır hissetmiyorum. Genel bi revizyon dönemi galiba, bir çok şeye cesaret edemediğim.. ne istediğimden emin olamadığım. Çok sığ duyguların insanı değilim gündelik muhabbetin biraz daha ötesine gidecek şekilde birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum bazen. Meşgaleler bu ihtiyacı tatmin edemiyor çoğu zaman:)