- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Kızlar sanırım ben açın önde gideni olduğum ve her gördüğüm yiyeceği denemek istediğim için bu konuda bi parça bilgi edindim.En sinir olduğum durumda bir yere gidip, hevesle yemeğimi söyleyip sonra memnun kalmamak. Size başarılı bulduğum yerlerin, başarılı bulduğum birkaç menüsünden bahsedeyim istiyorum ki aynı durumla karşı karşıya kalmayın, sizde en sevdiğiniz yerlerdeki en iyi yemeklerden kötü yaptıkları yemeklerden filan bahsederseniz hepimiz için bir fikir olur.
Öncelikle Beyaz Fırından başlamak istiyorum, ekler'i ve ufak alman pastaları hiç bana göre değil, lezzetsiz geliyor bana, makaronları idare eder, tuzluları da genel olarak lezzetli ama asıl olarak bugün keşfettiğim bir pastası var ki, insanın yanağını dayayıp uyuyası geliyor
Ne cheesecake'i ne tiramisu'yu çok sevmeyen bir insan olarak Beyaz Fırının cheesecakeli tiramisusuna bayıldıysam deneyen herkes sever eminim. Mutlaka öneriyorum gidip yemenizi.
Öncelikle Beyaz Fırından başlamak istiyorum, ekler'i ve ufak alman pastaları hiç bana göre değil, lezzetsiz geliyor bana, makaronları idare eder, tuzluları da genel olarak lezzetli ama asıl olarak bugün keşfettiğim bir pastası var ki, insanın yanağını dayayıp uyuyası geliyor