• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir önceki konum hakkında açıklama

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
bir önceki konumla ilgili açıklama yapmak istedim . Yazılanları okudum . Kimseye karışmayın etmeyin , sizene denmiş. Benim kimseye karıştığım neden böyle diyorsunuz demek değil ki .. Tabiki buradaki bayanlar haklı olarak bu kelimeyi kullananlar tepki gösterdi. Ama yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum . Yazımda sanırım ne demek istediğimi anlatamadım ya da net anlaşılmadı.
Annem de , teyzemde kocam der elbet , zaten kocadır .. Benim belirtmek istediğim facebookta özel olarak bu cümleleri kurmalıydı . Ne kıskançlığım kalmış ne çekememezliğim kalmış. Konuyu bir anlık duygu ile açtım ama bakılmış bu kadar beklemiyordum . Abartıldığım düşünmüş . Gece otururken bir anda konuşacak birilerini aradım belki de ..

Çoğu arkadaşımın çöpçatı benim , işe girmeleri için tavsiyede bulunan benim .. kıskaç biri bunları yapmazdım herhalde .. Elbet bir gün bende evleneceğim hayırlısı ile .. karşıma çıkan adaylar var elbet .. evimin içinde de bu kelimeyi kullanırım . Ya da toplumda sen niye böyle dedin falan kimseyi yargılamam da .. Eskiden her şey bana daha heyecanlı büyülü gelirdi baktığımda .. daha yaşamadan heyecanı kalmadı bazı şeylerin nacizane fikrimi paylaşmak istedim .Sanırım bu konu buranın yeri değilldi. Hepimiz kadınız sonuç da .Gene de fikirleriniz düşünceliriniz için sağolun bana farklı bakış açıları kazandırdı . Sevgilerle ..

Back