bir rica..

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Çok kıymetli dostlar, ve sevgili KK üyeleri :KK36:,
Son açtığım konudan malumunuz, bir çoğunuz gibi, ben de onca zaman içimde tuttuğum meseleleri sizlere açtım..
Bazı yorumlar gözümü doldurdu, bazıları ise içime su serpti..
Herkese yorumları için teşekkür ederim demeyi çok isterdim...:KK51:
ammaa lakinkii, malesef bazılarına karşı bu içimden gelmiyoo..:KK34:
Öncelikle,kim olursa olsun karşımızdakinin içinde ne fırtınalar kopuyor bilemeyebiliriz..:)
İlişkiler, evlilik, boşanma, sağlık gibi konular insan hayatında ciddi yere sahip, bunda hemfikirizdir..:KK56:
İşte o yüzden, bu konularda yaptığımız yorumlara dikkat edip; alay, nispet, konu sahibinin üzerinden espri, geyik gibi mevzulara girmemeliyiz diye düşünüyorum..
Ben de böyle bi hataya düşersem lütfen uyarın..:KK8:

((şimdi asıl ümitli yorumuna gelelim..:KK45:))
Ammaaa ergen fakelerin penis boyu, ya da kedi şeyini görmüş bıçak yarası sanmış türünden, bazı üyelerin (popomdaki minik bene naapmalıyım?) gibi konularıyla dalga geşşmekkk serbess anacımm..saldırınn...:KK53:

mandalina portakal, haydi bana hoşçakalll...:KK30:
çakal ümitli geri döndüüüü:KK53::KK53:

Aynen bende öyle düşünüyorum
Burdaki bazı kesim sürekli öküz altında buzağ arıyor .
Zaten buraya derdini anlatan insan yeterince hassas oluyor birde saçma sapan , alakasız yorumlar yapılıyor bende anlamıyorum. Halbuki burda birbirimize destek olmalıyız. Ben böyle kırıcı ve luzumsuz yorum yapanlara engeli basıyorum:))))

Bende sinir oluyordum bazı yorumlara ama gün geçtik e çok saçma konular olduğunu görüyorum cidden dalga geçilecek olanlar varmış :KK53:

Bende sinir oluyordum bazı yorumlara ama gün geçtik e çok saçma konular olduğunu görüyorum cidden dalga geçilecek olanlar varmış :KK53:

evet..özellikle de böyle bir platformda, ciddi sıkıntısı olanlarla empati kurup dandik konular açılmamalı...

Aynen bende öyle düşünüyorum
Burdaki bazı kesim sürekli öküz altında buzağ arıyor .
Zaten buraya derdini anlatan insan yeterince hassas oluyor birde saçma sapan , alakasız yorumlar yapılıyor bende anlamıyorum. Halbuki burda birbirimize destek olmalıyız. Ben böyle kırıcı ve luzumsuz yorum yapanlara engeli basıyorum:))))

şimdiye kadar kimseyi engellemedim..
umarım mecbur kalmam..
ama tek diyeceğim şey, kınayan ya da nispet yapanların er geç benzer şeyleri yaşayacağı..
herkes temkinli yorum yapmalı diye düşünüyorum...
ah almamak lazım...

Maalesef çok art niyetli insanlar var. Burada nispet yapan yeni evli hatunlar çok :) Hiç içerleme üzülme şekerim, yalan onlar. :KK55:

mutsuzlukları beni mutlu etmez..
Allah herkese aile huzuru versin..
Sadece biraz empatik olmaya davet ettim arkadaşları..
bu arada çok şekersiniz, sağolun:KK39:

Gözleri aşktan kör olmuş, empatiye sempatiye kaçamazlar. :KK69:Siz de çok şekersiniz, enerjiksiniz, Allah neşenizi hiç bozmasın, takmayın ev dertlerine bu kadar durun bakalım bir bebek olsun oooo bu dertleri hatırlamayacaksınız, napalım herkesin kocası bir çeşit işte.

Gözleri aşktan kör olmuş, empatiye sempatiye kaçamazlar. :KK69:Siz de çok şekersiniz, enerjiksiniz, Allah neşenizi hiç bozmasın, takmayın ev dertlerine bu kadar durun bakalım bir bebek olsun oooo bu dertleri hatırlamayacaksınız, napalım herkesin kocası bir çeşit işte.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
İşte sıkıntılarımızı çözüp, güven vs. problemlerini aşınca çocuğa sıra gelcek bizde de..
siz kaç yıllık evlisiniz?

şimdiye kadar kimseyi engellemedim..
umarım mecbur kalmam..
ama tek diyeceğim şey, kınayan ya da nispet yapanların er geç benzer şeyleri yaşayacağı..
herkes temkinli yorum yapmalı diye düşünüyorum...
ah almamak lazım...
aynen öyle ama geçen ben bir konu açtım inan artık topiğe bakmak istemeyeck hale getirdiler...

aynen öyle ama geçen ben bir konu açtım inan artık topiğe bakmak istemeyeck hale getirdiler...

canım hatırlıyorum sanki..
evet bazen insanda moral bırakmıyolar...
vajinusmusla mı ilgiliydi konun?
naptın canım bi gelişme var mı?

canım hatırlıyorum sanki..
evet bazen insanda moral bırakmıyolar...
vajinusmusla mı ilgiliydi konun?
naptın canım bi gelişme var mı?
doktora başladım canım çok şükür şuan gayet iyi gidiyor ama yeni topik açtım oraya bakarsan son gelişmelerimde neler yaşadığımı görürsün..
şimdi senin topiğinin amacını şaşırtmayayım diye buraya yazmıyorum..

doktora başladım canım çok şükür şuan gayet iyi gidiyor ama yeni topik açtım oraya bakarsan son gelişmelerimde neler yaşadığımı görürsün..
şimdi senin topiğinin amacını şaşırtmayayım diye buraya yazmıyorum..

tamam tatlım..
Allah acil şifalar versin..
Musmutlu olun inşallah...

Haklısın ama burada sayfalarca süren,üyelerin konu sahibi için birbirine girdiği konuların bile sahte çıktığını gördüm.
Yani kim fake ayırmak mümkün olamıyor,o yüzden fake bulanlara bir şey diyemiyorum.
Gerçek konu sahipleri için en iyisi konuyla alakasız yorumlara cevap vermeyip köpürtmemek.

birde tabii konuyu ilgili bölümlere açmalıyız. yeri neredeyse oraya.
mesela bdv nedir derdini yazacağın yer.
birde forumun başka bölümleri vardır. saç sağlık moda, ilişkilerr gibi.o konular o bölümlere açılmalı.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

bdv nin kuralları bu.
buranın editörü olarak buraya ait olmayan konuları sürekli yönetime haber verip duruyorum.
bir süreliğine yenilenmeden dolayı taşıma yapamıyor hiçbir mod çünkü..
ama buna dikkati birazda üyeler gösterse çok sevinirim.

Back
X