- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
Çok kıymetli dostlar, ve sevgili KK üyeleri
,
Son açtığım konudan malumunuz, bir çoğunuz gibi, ben de onca zaman içimde tuttuğum meseleleri sizlere açtım..
Bazı yorumlar gözümü doldurdu, bazıları ise içime su serpti..
Herkese yorumları için teşekkür ederim demeyi çok isterdim...
ammaa lakinkii, malesef bazılarına karşı bu içimden gelmiyoo..
Öncelikle,kim olursa olsun karşımızdakinin içinde ne fırtınalar kopuyor bilemeyebiliriz..:)
İlişkiler, evlilik, boşanma, sağlık gibi konular insan hayatında ciddi yere sahip, bunda hemfikirizdir..
İşte o yüzden, bu konularda yaptığımız yorumlara dikkat edip; alay, nispet, konu sahibinin üzerinden espri, geyik gibi mevzulara girmemeliyiz diye düşünüyorum..
Ben de böyle bi hataya düşersem lütfen uyarın..
((şimdi asıl ümitli yorumuna gelelim..
))
Ammaaa ergen fakelerin penis boyu, ya da kedi şeyini görmüş bıçak yarası sanmış türünden, bazı üyelerin (popomdaki minik bene naapmalıyım?) gibi konularıyla dalga geşşmekkk serbess anacımm..saldırınn...
mandalina portakal, haydi bana hoşçakalll...
çakal ümitli geri döndüüüü

Son açtığım konudan malumunuz, bir çoğunuz gibi, ben de onca zaman içimde tuttuğum meseleleri sizlere açtım..
Bazı yorumlar gözümü doldurdu, bazıları ise içime su serpti..
Herkese yorumları için teşekkür ederim demeyi çok isterdim...

ammaa lakinkii, malesef bazılarına karşı bu içimden gelmiyoo..

Öncelikle,kim olursa olsun karşımızdakinin içinde ne fırtınalar kopuyor bilemeyebiliriz..:)
İlişkiler, evlilik, boşanma, sağlık gibi konular insan hayatında ciddi yere sahip, bunda hemfikirizdir..

İşte o yüzden, bu konularda yaptığımız yorumlara dikkat edip; alay, nispet, konu sahibinin üzerinden espri, geyik gibi mevzulara girmemeliyiz diye düşünüyorum..
Ben de böyle bi hataya düşersem lütfen uyarın..

((şimdi asıl ümitli yorumuna gelelim..

Ammaaa ergen fakelerin penis boyu, ya da kedi şeyini görmüş bıçak yarası sanmış türünden, bazı üyelerin (popomdaki minik bene naapmalıyım?) gibi konularıyla dalga geşşmekkk serbess anacımm..saldırınn...

mandalina portakal, haydi bana hoşçakalll...

çakal ümitli geri döndüüüü