• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir rüya dert edilir mi ettim :((

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Tam da başlıkta belirttiğim gibi çok dert ettim. Bir kaç gün önce rüyamda camda kağıt asılı ve kağıtta 03.02 yazıyor bende diyorum şubata kaç ay kaldı annem o zaman ölecek diyorum (Allahım gecinden versin) ya o kadar etkıledı kı benı şimdi korkarım ben her şubat .
ölüm tarihini ancak Allah bilir diyorum ama bır yandanda olur mu ki gerçek diyorum bilmiyorum anneme çok düşkünüm ondan mı neden. Başına böyle bir şey gelen var mı? Teşekkür ederim. :110:

Bende bir rüya gördüm ogün sabaha kadar uyumadım akşamda gördüğüm rüyanın olduğu yolu kullandım çok şükür rüyam çıkmadı ama hala korkuyorum çıkarsa diye
Allah hayra çıkarsın inşallah

Annenizi cok sevdiginiz icin kaybetmekten cok korkuyorsunuz bilinc altiniz szinle oynuyor allahtan baska kimse blemez dua edin bol bol bsey olmaz insallah rabbim analari evlatlarina bagislasin

Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah. Ruyani unutmaya calis takma. Ruya da olsa etkileniyor insan iste.

İyi düşünün iyi olsun.Benim aklıma bu rakamla ilgili gelen tek şey deprem oldu.1999 depremini istanbulda yaşamış biri olarak deprem fobim oluştu . Herkes kendi korkusuna göre yorumluyor bence rüyalarını.sizin de annenizi kaybetme korkunuz etkili olmuş bu düşüncenizde.
Hayırlara çıksın deyin.benim ara sıra aynı şekildr çıkan rüyalarım vardır ve kimseye anlatmam.batıl inanç mı bilmem suya anlatırım .

Hayrolsun rüyanız. Annenizin ömrünü uzatmışsınız.
Bende rüyalardan çok etkilenirim. Kalbim ağrır bazen günlerce.
Rüyalarım az çok gerçekleşiyor.
Olumlu yorumla rüyanı. Kötü rüyayı anlatma kimseye. Aç musluğu suya anlat. İyiye yor.
Annenize çok düşkün olduğunuzdandır. Bilinçaltı.

Rüyalar bilinç altıdır, demek ki bilinç altınızda o sayılar, anneniz, annenizin ölümünden korkmanız kalmış. Rüyalarla amel edilmez :)

Teşekkür ederim arkadaşlar evet çok etkilendim sormak istedim. Rabbım tüm anaları bağışlasın.

Ben eskiden cok ruya yorumlardim(tutardi ya da tutmazdi)Bu da sana gelsin: 3 şubatta annen yeniden doğmuş gibi olacaği bir haber alacak.Hadi şimdi uyu mışıl mışıl :KK66:

Yaaaa çok tatlısın inş inş tutar yaa teşekkür ederim

Yaaaa çok tatlısın inş inş tutar yaa teşekkür ederim

Bilincalti rüyalarinda görülen sayılar, renkler, insanlar mutlaka bilinçaltında önceden yer etmiş olmalıdır.

Ben bir dönem derin bilinçaltı çalışması yaptım.
Aynı şekilde rüya goren bir hanim ile çalışma yaptık. O da bebeginin öleceği tarihi gördüğüne inaniyordu. Korkuyordu.

Çalışmalarımızın sonucunda ruyasinda gordugu sayilarin , çocukluğunda ona çarpan aracın plakasi olduğunu bulduk.

Yani o rakamlar sizde mutlaka yer etmeli.

+Rüyanız rehber rüya değil tamamen bilinçaltı rüyası. Neye yorduğunuz önemli değil.
Bu konuda bana güvenebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Tam da başlıkta belirttiğim gibi çok dert ettim. Bir kaç gün önce rüyamda camda kağıt asılı ve kağıtta 03.02 yazıyor bende diyorum şubata kaç ay kaldı annem o zaman ölecek diyorum (Allahım gecinden versin) ya o kadar etkıledı kı benı şimdi korkarım ben her şubat .
ölüm tarihini ancak Allah bilir diyorum ama bır yandanda olur mu ki gerçek diyorum bilmiyorum anneme çok düşkünüm ondan mı neden. Başına böyle bir şey gelen var mı? Teşekkür ederim. :110:
Bende kendim için görmüştüm.5 aylık ömrüm kalmıştı.ustune seneler geçti....bir tanıdığında 10 sene ömrümün kaldığını haber veren bir rüya gördü.olmadi.cooook yaşlandı öyle öldü...ama siz iyiye yorun.ve unutun.

Back
X