- Konu Sahibi Ezberbozan
O kadar mutlu ve o kadar şaşkınım ki... Söze nereden başlasam bilemedim... 4 aydır bir evladımız olsun istiyorduk... O kadar kafaya taktım o kadar araştırdım ki neler yaptım 4 ayda... Bu ay çok farklıydı... Her zaman 20. gün çatlayan yumurtam vardı... Her ay 10. günde doktora gider rutin kontrolleri yaptırır ve yumurta büyüklüğüme baktırırdım. O ay 10. günün akşamı yumrutlama akıntısı oldu bende. Çok şaşırdım. Sabaha hemen gittim doktora ve yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi... O kadar üzüldüm ki... Nasıl olmuştu anlamadım. Ağladım... Kaçırmıştım çünkü.. Öncesinde de çalışmada bulunmamıştık hiç. Kendimizi 20. güne adapte ediyorduk.... O akşam çalışma yaptık belki bir ihtimal diye... Sonrası hiç... Bu ayı geçirdim diye hep üzüldüm gelecek aya odaklamıştım kendimi ta ki o rüyaya kadar. Sabaha karşıydı. Ezandan sonra... Hiç tanımadığım İki kişi beni hiç bilmediğim çok kapılı bir eve götürdüler. Çok korkuyordum... Birisi yanıma birisi karşıma geçtiler... Ellerini karnıma koyup içeridekinin adı YAHYA dediler... Hayır dedim içeride birşey yok... Hayır dediler bana içeridekinin adı YAHYA... Oyle geldi dediler... Korkuyla uyandım. Hemen test yaptım... çok inceee beyaz bir çizgi çıktı... Işık altında bile zor görülen... Var dedim var... Yayham geldi... Ertesi gün yüne bir test ve hemen ortaya çıkan ikinci çizgi.... Ardından hastaneye gittim ve kan testiyle teyit ettik... Daha adet günüme 3 gün vardı... Sonucum 31.28 çıkmıştı... Evet bir rüya ile öğrendim gebeliğimi... Hala o şokun etkisindeyim... Bende artık bir anneyim... HAMDOLSUN... HAMDOLSUN... HAMDOLSUN RABBE....