Aslında bir çok derdim var ama ben yapcam bilmiyorum 11aylık evliyim ama eşime ne anlatsam anlaşamıyoruz benim rahatsızlığım var korkuyorum bana bişey olcak diye beynimde bir tümör var hipofiz bezinden kaynaklı iyi huylu ama zararlarını da çekiyorum nerdeyse 2 3 aydır eşime söylüyorum ama beni umursamayan biri oluyorum tartışıyorum İnanınki çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ona anlatıyorum bana sus deyip aşağıluor küfür ediyor buda beni çok üzüyor anneme de anlatıp Kadını üzmek istemiyorum beynim uyuşuyor sallanıyorum resmen iş yapıyorum mesela dönüyor sürekli hiç durmuyor hep böyle devam ediyor hastaneye gidip emar çekinmem gerekiyor tekrar bakılması için ama hayatta izin vermiyor corona bahanesi anlıyorum ama Benim sağlığım nolcak ya kötü olursa ben karantidayımmm 2 günüm kaldı 21 günün ardından geçen zamanla maskeyi takıp yola devam edersin dikkat ederek sağlığım için hiç hareket etmiyor anlatıyorum el kaldırıyor yoruldum artık ne yapsam da iyi olur diye ama yaramıyor acıtıyor bedenimi artık halim kalmıyor ya ben daha yeni evlendim 21 yaşında bir kızım eşim denilen İnsan hep kendini haklı gören hep kendi dediklerine uyan biri sağlık hakkında böyle benim hayatım söz konusu Ama o anlamak istemiyor Nederse derseniz eğer hep kelime boş konuşuyorsun diyor sizce ne yapmalıyım tahammül edemiyorum artık