Bir semti bilememek ne zor

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Günaydın hanımlar ...Neredeyse 1 senelik evli olucam ve halılarımı yıkamaya vermenin zamanı geldi.Fakat bulunduğum bölgede hiçbirşey bilmiyoruz apartmanımda komşuluk yok .Bu konu için cesaretimi toplayıp karşı komşumun zilini çalmak istedim ama vazgeçtim.2 gündür internetten araştırıyorum ama biri tavsiye etmeden cesaret edemiyorum .Sizin tavsiye edebileceğiniz beylikdüzü-esenyurt bölgesinde halı yıkama yeri bildiğiniz firmalar varsa yardımcı olabilir misiniz?

Bunda bişey yok ki
Çal zili uygun bi saatte, merhaba benim adım X karşı komşunuzum
Burda yeniyim halılarımı yıkamaya vermek istiyorum da tavsiye edeceğiniz yer var mı de
Hem tanışmış olursunuz bu vesileyle ( başka şeylerde sorman gerekir zamanla, burdan halıcı bulsan bile )
Eh bi kek yaparsan ilk intiba için mikemmel olur

NOT : Benimde komşum yok ama çalıştığım için kimsyei görmüyorum ve bildiğim bi semt diye zorlanmadım.

Kimseye sormak zorunda değilsin internet diye bişey var. Semtinde ne var ne yok bir yılda Çokça sey öğrenebilirsin. Bul bi halı yıkaması aynı semtte deneme olarak bi halı gönder bak bakalım. Ayrıca hergün Yürüyüşe çık yaz Ayında önce mahalleni gez Tanı sonra yavas yavas semti öğren

Bunda bişey yok ki
Çal zili uygun bi saatte, merhaba benim adım X karşı komşunuzum
Burda yeniyim halılarımı yıkamaya vermek istiyorum da tavsiye edeceğiniz yer var mı de
Hem tanışmış olursunuz bu vesileyle ( başka şeylerde sorman gerekir zamanla, burdan halıcı bulsan bile )
Eh bi kek yaparsan ilk intiba için mikemmel olur

NOT : Benimde komşum yok ama çalıştığım için kimsyei görmüyorum ve bildiğim bi semt diye zorlanmadım.
Biraz suratsız diyim size daha önce tanışmak için uğraştım ama başarılı olamadım neyse akşam deniycem şansımı

Kimseye sormak zorunda değilsin internet diye bişey var. Semtinde ne var ne yok bir yılda Çokça sey öğrenebilirsin. Bul bi halı yıkaması aynı semtte deneme olarak bi halı gönder bak bakalım. Ayrıca hergün Yürüyüşe çık yaz Ayında önce mahalleni gez Tanı sonra yavas yavas semti öğren
Konumda dediğim gibi 2 gündür internetten araştırıyorum fakat bir çoğunda o bölgenin ilk 10 a girenlerini araştırdığımda kötü yorumlara denk geldim halıyı bağlayarak vermişler mesela maket bıçağıyla yıkama firması kesmiş ve kadın ispat edememiş.Yani deneme yanılma yoluyla buluncak birşey değil

Back
X