Ben kendimi sana göre rezil ettim ya rezil olmus biri icin neden bu kadar zamanını harcadın? Ozaman sen cok bos ve daha rezil ötesi birisin ki her söylemime saniyede cvp veriyorsun

bemim mezuniyetimin üstünden 10 sene gecmis ben ztn kendi aile isimi yapıuorum artık ve öğretmenliğe ihtiyacım olmadı

10 sene önceki kızdan bahsediuorsunuz

suan 33 yasında bir kadınım…
Ve dahası malesef üzülerek söylüyorum yüzlerxe de veli yorumu var girin orhan toker digital baba sayfasına bakın, milli eğitim bakanı valiler , dünya veri bankası en cok isten kaytaran meslek öğretmenler olduğunu söylemistir
Jem devlet okulunda hem özel okılda öğrencilik yapmıs biri olarak devlet okulunda son haft öğretmenimi görmedim, ayrıca sürekli raporlu da olurdu…
Bunları beyan ettiğimde canınız sıkıldı cünkü gerceklerin konuşulması battı
Benim suan psikoloji bitirmek üzere olmam dahi tatmin etmedi sizi.
Cünkü siz feci derexe canı sıkılan, ve mutsuz bir bireysiniz. Mutlı olsan ztn rezil oldugunu düsündügün birine bu kadar cvp vermezsin

Allah sana sifa versin .
Benim öğretmenlikle alakam olmadığını söylediğim halde buradan vurmaya çalışıyorsun

yalnız o videoda bir kısım daha var ben kimsesiz cocuklar icin bir dernek acmısım, bu dernekle bakanlıkla güzel calısmalar yapmısım ve tekrar üzülerek söylüyorum ki ben hayatı bu genc yasımda cok yönlü yasamısım

cok şükür ki Allah bana dümdüz öğretmen olmayı nasip etmedi de binlerce sevgi evlerindekş cocuklarla cok güzel projelere imza attım

cok cok şükür