Kimse yok muYumurtlamamın üstünden 14 gün geçti 33 güne göre reglime 6 gün var 28e göre 5 günüm kaldı ovülasyon testi yaptım dünle bugünün resmini paylaştım sizce 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik belirtisi mi?
Kuzum 2. Kez yumurtluyo da olabilirsin hamile de olabilirsin. İstersen sabah ilk idrarla kaset test yap cok silikte olsa gebelik varsa cıkarKimse yok mu
Hamile olabilirsin reglime daha varmıs ama merakını gidermek için sabah ilk idrarla gebelik testi yapabilirsin varsa cıkar diye düşünüyorum silikte olsaKimse yok mu
Yarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyorKuzum 2. Kez yumurtluyo da olabilirsin hamile de olabilirsin. İstersen sabah ilk idrarla kaset test yap cok silikte olsa gebelik varsa cıkar
Dua edin gebelik olsunHamile olabilirsin reglime daha varmıs ama merakını gidermek için sabah ilk idrarla gebelik testi yapabilirsin varsa cıkar diye düşünüyorum silikte olsaburayada yaz sonucu.
Kuzum önce kaset test yap derim ben en azından kafanda bir fikir olur. Ovülasyon testi kesin gebelik gösterir diye birsey yok ama hamilelik durumunda Lh cok arttıgı için bazen onu gösteriyormuş bende burda duymus tumYarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor
İnşaAllah kuzum Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana ve isteyen herkese sende bebiş isteyen bizlere dua et olur muDua edin gebelik olsun
Evet bende öyle okudum ama çok öğrenen varmış dünle bugün arasında baya fark görünce kesin yumurtlama dedim ama geçen ay reglime 6 gün varken yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı baya şüphe yarattı o yüzdenKuzum önce kaset test yap derim ben en azından kafanda bir fikir olur. Ovülasyon testi kesin gebelik gösterir diye birsey yok ama hamilelik durumunda Lh cok arttıgı için bazen onu gösteriyormuş bende burda duymus tum
Amiin cümlemize inşallah hep ediyorum en başta sizlere en son kendime istiyorum hatta rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yandırmasınİnşaAllah kuzum Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana ve isteyen herkese sende bebiş isteyen bizlere dua et olur mu
Kuzum ilk idrarla gebelik testi yapsan direk sonuc alırsın cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyor testte ve bu günleri de degerlendir bakarsın 2. Yumurtlamadır bunda da tutarEvet bende öyle okudum ama çok öğrenen varmış dünle bugün arasında baya fark görünce kesin yumurtlama dedim ama geçen ay reglime 6 gün varken yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı baya şüphe yarattı o yüzden
Eşim almıyor test stres yapıyorsun bekle diyor o yüzden bu günü de değerlendirmek istiyorum dediğiniz gibi yoksa şuan belki bu yumurtlamam da tutarKuzum ilk idrarla gebelik testi yapsan direk sonuc alırsın cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyor testte ve bu günleri de degerlendir bakarsın 2. Yumurtlamadır bunda da tutar
Hayır, ovulasyon testi ile öğrenen çok kişi varYarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor
Evet ama %50 %50 ayrılıyorlar diyenler o yüzden biraz daha bekleyip kan testi vermek istiyorum, bugünü de değerlendircem ne olur ne olmaz diyeHayır, ovulasyon testi ile öğrenen çok kişi var
gösterir gebelikle birlikle hcg ve progesteron yükseldigi için ovulasyon testindede gittikçe koyuluk oluşur bu yüzdenYarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor
Galiba hamileyim canım erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikte olsa var görünüyorgösterir gebelikle birlikle hcg ve progesteron yükseldigi için ovulasyon testindede gittikçe koyuluk oluşur bu yüzden
ayy evett görünüyoooo çok sevindimm tebrik ederiimmmmGaliba hamileyim canım erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikte olsa var görünüyor
Canım ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Yumurtalama gördükten 10 gün sonra tekrar ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Yarın ovulasyon tekrar yapabilirsin gitgide daha da koyulaşıyor hattaYarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor
Kan testi verdim canım 90 çıktı birde erken gebelik yaptım çift çizgi gördüm çok şükürCanım ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Yumurtalama gördükten 10 gün sonra tekrar ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Yarın ovulasyon tekrar yapabilirsin gitgide daha da koyulaşıyor hatta
Çok şükür canm tebrik ederimKan testi verdim canım 90 çıktı birde erken gebelik yaptım çift çizgi gördüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?