Bir şey anlamadım bakar mısınız

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.308
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Yumurtlamamın üstünden 14 gün geçti 33 güne göre reglime 6 gün var 28e göre 5 günüm kaldı ovülasyon testi yaptım dünle bugünün resmini paylaştım sizce 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik belirtisi mi?

Eklentiler

• IMG_20220814_135459.webp
    IMG_20220814_135459.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 90
Yumurtlamamın üstünden 14 gün geçti 33 güne göre reglime 6 gün var 28e göre 5 günüm kaldı ovülasyon testi yaptım dünle bugünün resmini paylaştım sizce 2.kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik belirtisi mi?
Kimse yok mu :(

Kuzum 2. Kez yumurtluyo da olabilirsin hamile de olabilirsin. İstersen sabah ilk idrarla kaset test yap cok silikte olsa gebelik varsa cıkar
Yarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor :(

Hamile olabilirsin reglime daha varmıs ama merakını gidermek için sabah ilk idrarla gebelik testi yapabilirsin varsa cıkar diye düşünüyorum silikte olsa 😊 burayada yaz sonucu.
Dua edin gebelik olsun 🙏🏻🤗

Yarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor :KK43:
Kuzum önce kaset test yap derim ben en azından kafanda bir fikir olur. Ovülasyon testi kesin gebelik gösterir diye birsey yok ama hamilelik durumunda Lh cok arttıgı için bazen onu gösteriyormuş bende burda duymus tum

Kuzum önce kaset test yap derim ben en azından kafanda bir fikir olur. Ovülasyon testi kesin gebelik gösterir diye birsey yok ama hamilelik durumunda Lh cok arttıgı için bazen onu gösteriyormuş bende burda duymus tum
Evet bende öyle okudum ama çok öğrenen varmış dünle bugün arasında baya fark görünce kesin yumurtlama dedim ama geçen ay reglime 6 gün varken yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı baya şüphe yarattı o yüzden

İnşaAllah kuzum Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana ve isteyen herkese sende bebiş isteyen bizlere dua et olur mu 🤲🏻🥰
Amiin cümlemize inşallah hep ediyorum en başta sizlere en son kendime istiyorum hatta rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yandırmasın🤲🏻💓

Evet bende öyle okudum ama çok öğrenen varmış dünle bugün arasında baya fark görünce kesin yumurtlama dedim ama geçen ay reglime 6 gün varken yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı baya şüphe yarattı o yüzden
Kuzum ilk idrarla gebelik testi yapsan direk sonuc alırsın cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyor testte ve bu günleri de degerlendir bakarsın 2. Yumurtlamadır bunda da tutar

Kuzum ilk idrarla gebelik testi yapsan direk sonuc alırsın cünkü yumurtlamadan 14 gün sonra cıkıyor testte ve bu günleri de degerlendir bakarsın 2. Yumurtlamadır bunda da tutar
Eşim almıyor test stres yapıyorsun bekle diyor o yüzden bu günü de değerlendirmek istiyorum dediğiniz gibi yoksa şuan belki bu yumurtlamam da tutar 🤲🏻

gösterir gebelikle birlikle hcg ve progesteron yükseldigi için ovulasyon testindede gittikçe koyuluk oluşur bu yüzden
Galiba hamileyim canım erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikte olsa var görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_20220815_120820_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20220815_120820_com.android.gallery3d.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
Yarın sabah kan vereyim diyorum çocuğu kişi ovülasyon testi gebelik göstermez diyor :KK43:
Canım ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Yumurtalama gördükten 10 gün sonra tekrar ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Yarın ovulasyon tekrar yapabilirsin gitgide daha da koyulaşıyor hatta

Canım ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Yumurtalama gördükten 10 gün sonra tekrar ovulasyon yaptım pozitif çıktı. Yarın ovulasyon tekrar yapabilirsin gitgide daha da koyulaşıyor hatta
Kan testi verdim canım 90 çıktı birde erken gebelik yaptım çift çizgi gördüm çok şükür 🤲🏻

Back
X