Bir şey soracağım

Psikolojik bir durum. Evladını kaybeden hamile kalamayan vb durumu olan kadınların çevre baskısı ve psikoloji nedeniyle vücudunun hamilelik belirtisi göstermesi durumudur
Ya ben en son ilişkimden sonra üç kez adet oldum testlerim negatif çıktı ama 3 4 gündür karnımın içinde bir eşey kıpırdanıyor sanki sürekli hamile miyim diye şüphelendiğimden yalancı hamilelik belirtisi olabilir mi bu? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de

Hamile olman mümkün değil gaz sancısıdır muhtemelen

Ama kaç gündür sürüyor göbeğimin altına dokununca da elime bir şey geliyor Bi şişlik
oyle ellesem de hıssetmeye calıssam da 10. haftadayım daha hamıle oldugum bellı degıl. bhcg de 6+6 da 38.000 senın olmus 4 ay...yanı testte cıkmaması olasılıgı su an yok

Ama kaç gündür sürüyor göbeğimin altına dokununca da elime bir şey geliyor Bi şişlik
Yani mümkün değil 8 haftalık bebeğim karnımda öldü iki defa ikisinde de karnım şişmedi bile çünkü bebek dediğin şey bir anda büyüyen hareketleri olan bir şey değil emin ol hareket olsaydı karnımda öldüklerini hemen anlardım yine de belli ki için ferahlamayacak doktora gidersen Yardımcı olacaktır

Yetmedi mi daha once aldiginiz cevaplar?
Emin olamıyorum bir türlü adet olmama ve negatif testlere rağmen karnımın şişliği bir şeyin kıpırdanıyor gibi olması ve elime helen o şişlik sertlik bilemiyorum yani

Emin olamıyorum bir türlü adet olmama ve negatif testlere rağmen karnımın şişliği bir şeyin kıpırdanıyor gibi olması ve elime helen o şişlik sertlik bilemiyorum yani
olabılırsın . Bunca ınsana guvenmedıgınj anladım. Doktora gıt bakıversın bı ulrtasonla. Cınsıyetı bıle gozukur varsa.

Doktor denen birşey var hiç duydunuz mu?
Dakika başı konu açıp aynı cevapları alıyorsunuz derdiniz ne?

Bende de olmustu bir zamanlar aniden mide bulantısıyla kafama taktım ve doktor test yapana kadar hamile ilan ettim kendimi

Hissetmek o kadar kolay değil psikolojiktir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…