Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm şeyde aslına bakarsan ama o da varSevgilin olmasını istiyorsun ama olmuyor ondan vazgeçmek yada zamana bırakmak için mı sordun başka bişey mi![]()
.Siz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
EvetSiz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
Altta yazıyorBir şeyi çok istemek doğru değil zaten. Ama neyle ilgili biraz daha aç bakem
Çok istediğim şey oldu tabi olmaz mı tam umudumu kesmisken bı anda oluveren. Bide benim hislerim kuvvetli yani olacak dersem oluyor. Tam tersiyse o şeye hiç ümit bağlamiyorum.Siz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
Oldu ama vazgeçmek beni daha iyi hissettirdiSiz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
.Siz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
Evet tabiki ben evlenebilmek için yıllarca uğraştım olmadı.suan bıraktım hayatıma bakmaya çalışıyorum.eskiden hep böyle bi hüzün cokerdi şimdi oda gitti .tahatim yani kabullendimSiz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?
Ben buna çok katılıyorum hiç birşeyi hayatta çok istemeyeceksin.illa ki sıkıntı oluyorBir şeyi çok istemek doğru değil zaten. Ama neyle ilgili biraz daha aç bakem
ne zaman sen üzerinden enerjini çekersen o şey sana geri döner ya başka bi insan suretinde olarak gelir eğerki bahsettiğimiz şey eski sevgilisiyseSiz hiç bir şeyi isteyip de vazgectiginiz an da o şey oldu mu? Yani böyle bir an yaşadınız mı?