- Katılım
- 21 Aralık 2014
- Mesajlar
- 9.749
- Emoji Skoru
- 33.339
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Lale miyiz
- #421
Pesinden kosuyorum sporcuyum bide hızlı kosuyorum demek istiyo herhaldekekekskskskdkdkkdlekeeNe alaka sporculuk detayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pesinden kosuyorum sporcuyum bide hızlı kosuyorum demek istiyo herhaldekekekskskskdkdkkdlekeeNe alaka sporculuk detayi
Hayır canım benim,bingil bingil değilim demek istiyorumPesinden kosuyorum sporcuyum bide hızlı kosuyorum demek istiyo herhaldekekekskskskdkdkkdlekee
Bıngıl bıngıl değilim demek istiyorum ,taş gibi derler ya ha ondanim işteNe alaka sporculuk detayi
Kim bingil bingil zaten şu devirde.Bıngıl bıngıl değilim demek istiyorum ,taş gibi derler ya ha ondanim işte![]()
siz biraz ummadık taşsınız astroloji hayatı zehir etmeceler falanBıngıl bıngıl değilim demek istiyorum ,taş gibi derler ya ha ondanim işte![]()
Bilemiyorum ben kendi yaş grubumdan bahsediyorum ve 18 senedir düzenli spor hayatı olan birindenKim bingil bingil zaten şu devirde.
Herkes taş gibi sokağa bı çık
Akıl sağlığı da fiziksel görüntü kadar önemli. Sohbeti açmayan, insanı astrolojiyle darlayan biri taş olsa ne yazar yalnızHayır canım benim,bingil bingil değilim demek istiyorum![]()