Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?