- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Selamlar ben 2 konu açtım daha önce bugün bişeyler fark ettim ve bu beni çok üzdü. Çok uzun zamandır mutsuz ve kimlik arayışı içindeyim suskun bir karaktere sahibim bu yüzden okul hayatım çok sıkıntılı geçti lisede sınıf arkadaşımın sözlü ve fiziksel tacizine maruz kaldım utandığım için aileme bile anlatamadım hiö unutmam bana sen güzel bir kız değilsin eğer bir erkek sana teklif ediyorsa sadece cinsiyetin kız olduğu içindir tıpkı benim yaptığım gibi demişti. Bunun gibi sayısız örmrk var ana demek istediğim şu mutlu olmayı hep hedeflere bağladım ve o hedefler gerçekleşmedi hayal olarak kaldı yaşıtlarım üniversite bitirip iş buldular bense hala kimlik arayışı içindeyim 3 aydır samimi olduğum kız arkadaşım sürekli bana bağırıp çağırıp dalga geçiyor ses edemiyorum sürekli başka kişilerin karakterinin taklidini yapıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum. Görüntü olarakta memnun değilim kendimden kilomdan vs. Bu yaşa kadar bunları yaşıyor olmak üzüyor beni ister istemez geçmiş aklıma geliyor herşeyi sorguluyorum bulunduğum konuma ve arkadaşlarıma bakıyorum aynı şehirde yıllarca geriye gitmişim sadece çok üzülüyorum çok. Psikologa git diyen olacak ne yazık ki param yok