Oncelik o arkadastan uzaklasacaksin. Sen ona muhtac degilsin. Su onceligin olsun "bu kimki bana bagiriyor ? Sen kim kopek " diyeceksin baslangici yapacaksin. Ben biraz halk diliyle konusacagim ama sen burda guzel akilli pskilog ablalarin var daha iyi yardimci olacaklardir.ilk tavsiyem onlari dinlemen. Ama ben senin yerinde olsam ki gencliginde benim kadar cirkinini gercekten gormedimmm.biraz buyudum ise girdim dudagimi yaptrdim burnumu yapardim. Saclarimi uzattim. Makyajimi hafiflestridim. Uygun fiyata ama cok guzel giyinmeye basladim. Boyle boyle gitti.senin yaslarindayken bizlerde ask acisi cektik ama sonralari pesimizden kosan kosana. Sonrsda istedgim sevdigim adamla evlendim. Ama sen kimseye ezdirme kendini. Kilona dikkat et. Kaldiki zayifta olabilirsin sismanda. Sen karsindakine sanane sen kensi tipine bak diyemiyormusn? Biraz ozguvenli ol kimse kusursuz degil. Neden baskasinin kimligine ozeniyorsun. Herkesin kimligi farkli. Mesela sendeki o arkadas bende olsa bana oyle hakaret etse hic ummadigi bir anda dalarken yuzune tokadi yiyip felc gecirmisti bile. Benimde o huyum var ummadiklari anda insanlari bel alti vuruyorum arkadan vuruyorum.hakediyorlar. uzulme sen. Burdan kizlar sana yardimci olur. Ilk onlari dinle. Olmassa beni dinle