Bir şeyleri Bekleyerek Geçiyor Ömrümüz

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
Selamlar ben 2 konu açtım daha önce bugün bişeyler fark ettim ve bu beni çok üzdü. Çok uzun zamandır mutsuz ve kimlik arayışı içindeyim suskun bir karaktere sahibim bu yüzden okul hayatım çok sıkıntılı geçti lisede sınıf arkadaşımın sözlü ve fiziksel tacizine maruz kaldım utandığım için aileme bile anlatamadım hiö unutmam bana sen güzel bir kız değilsin eğer bir erkek sana teklif ediyorsa sadece cinsiyetin kız olduğu içindir tıpkı benim yaptığım gibi demişti. Bunun gibi sayısız örmrk var ana demek istediğim şu mutlu olmayı hep hedeflere bağladım ve o hedefler gerçekleşmedi hayal olarak kaldı yaşıtlarım üniversite bitirip iş buldular bense hala kimlik arayışı içindeyim 3 aydır samimi olduğum kız arkadaşım sürekli bana bağırıp çağırıp dalga geçiyor ses edemiyorum sürekli başka kişilerin karakterinin taklidini yapıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum. Görüntü olarakta memnun değilim kendimden kilomdan vs. Bu yaşa kadar bunları yaşıyor olmak üzüyor beni ister istemez geçmiş aklıma geliyor herşeyi sorguluyorum bulunduğum konuma ve arkadaşlarıma bakıyorum aynı şehirde yıllarca geriye gitmişim sadece çok üzülüyorum çok. Psikologa git diyen olacak ne yazık ki param yok

Çok üzüldüm ya böyle düşünme etrafına hep bencil insanlar çıkmış baskıyla mı büyüdün bilmiyorum ama sen güçlü durmazsan seni daha çok eserler canım en kötüyü düşün ki karşıdaki seni şaşırmasın kilon hakkında ne diyebilir en fazla bunu düşün yada biliyorum şimdi bunu söyleyecek salla de içinden ve uygula gerçekten öyle kolay ki...

Kendini kötü hissettiren tüm insanlardan uzaklaş. İnsanlar kötü maalesef. Sen de bir gün dolar taşarsın elbet ama bu taşma iyi yönde olur inşallah. Kendini geliştirmekten vazgeçme. Allah da yardımcın olsun.

Oncelik o arkadastan uzaklasacaksin. Sen ona muhtac degilsin. Su onceligin olsun "bu kimki bana bagiriyor ? Sen kim kopek " diyeceksin baslangici yapacaksin. Ben biraz halk diliyle konusacagim ama sen burda guzel akilli pskilog ablalarin var daha iyi yardimci olacaklardir.ilk tavsiyem onlari dinlemen. Ama ben senin yerinde olsam ki gencliginde benim kadar cirkinini gercekten gormedimmm.biraz buyudum ise girdim dudagimi yaptrdim burnumu yapardim. Saclarimi uzattim. Makyajimi hafiflestridim. Uygun fiyata ama cok guzel giyinmeye basladim. Boyle boyle gitti.senin yaslarindayken bizlerde ask acisi cektik ama sonralari pesimizden kosan kosana. Sonrsda istedgim sevdigim adamla evlendim. Ama sen kimseye ezdirme kendini. Kilona dikkat et. Kaldiki zayifta olabilirsin sismanda. Sen karsindakine sanane sen kensi tipine bak diyemiyormusn? Biraz ozguvenli ol kimse kusursuz degil. Neden baskasinin kimligine ozeniyorsun. Herkesin kimligi farkli. Mesela sendeki o arkadas bende olsa bana oyle hakaret etse hic ummadigi bir anda dalarken yuzune tokadi yiyip felc gecirmisti bile. Benimde o huyum var ummadiklari anda insanlari bel alti vuruyorum arkadan vuruyorum.hakediyorlar. uzulme sen. Burdan kizlar sana yardimci olur. Ilk onlari dinle. Olmassa beni dinle

Şöyle bir söz okudum geçenlerde. Birinin beni ayağa kaldırması gerekiyor ama çevreme baktığımda beni ayağa kaldıracak kimse yoktu benden başka. Yani her şey sizden biter. Bu yıl bitiyor yeni yılda kendinize hediye olarak tüm gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın.

Tesekkurler birçok sorun ile boğuşuyorum hala olmak istediğim yerde değilim ve yaşamanın ne anlamı var ki diyorum kendime

Azcık bencil olmayı öğrenmek lazım. Hayatınızda sizden daha önemli kim var? Hiç kimse.

Çevrendeki pislikleri komple temizle önce.
Ruhuna iyi gelen insanlarla tanış.
Seni dibe çeken onlar bunu bil.
Bir tane düzgün arkadaşın olsa bu kadar kötü hissetmezdin inan.

Kilonuzdan memnun değilseniz zayıflayın
Spor yapın diyet yapın. Kaç yaşındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…