bir şikayet sitesindeki milupa mamalar ile ilgili şikayetler hakkında!!1

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
3.5 aylık bir kızım var.demin araştırırken bir sitede milupa ile ilgili şkayetlere rastladım.aptamil ar kullanıcısı olarak inanılmaz rahatsız olsum.sizinlede paylaşmak istiyorum.

-Bebeğimiz için satın aldığımız Milupa sabah kahvaltı mamasından 2 tane siyah, fare pisliği olduğunu tahmin ettiğimiz madde bulduk. Bu maddeleri mama biterken yani kutunun en sonuna geldiğimizde farkettik. Belki de daha fazla vardı ve bebeğimize bunu farkında olmadan yedirdik.
Bu konu ile ilgili olarak Milupa tüketici hizmetlerini aradık ve onlarda kurye gönderdi ve maddeyi tahlile gönderip bilgi vereceklerini söylediler. Biz de bir parçasını aldık ve biz de kendi tahlilimizi yaptıracağız.
Biz bu mamayı 1 yıldır kullanıyoruz. Acaba bu bir yılda bebeğimiz kaç tane bu şekilde yabancı ve/veya pislik içeren madde yedi. Bu skandalın hesabını kim verecek. Ya bebeğimize bir şey olsaydı ne olacaktı.
Bütün tüketiciler sizde dikkatli olun. Kaliteli düşündüğümüz markanın hali buysa diğerleri kim bilir nasıldır. Herkes bebeğine verdiği besinlere dikkat etsin. Bu işinde takipçisi olacağız.**

-Ankara Keçiören Tansaş'tan 29.08.08 tarihinde Milupa Aptamil 2 bebek maması aldık. Açtığımızda içerisinde küçük sinekler olduğunu gördük. Milupa kalitesine güvenerek aldığımız mamadan sinek çıkması korkunç bir şey. Üstelik piyasanın en pahalı maması.
Bebeklerimizin sağlığının tehlikeye atıldığını düşünüyoruz. Ayrıca böylesine önemli bir sektörde hijyen konusunda çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyoruz. %

ne düşündünüz sizler?

bende 1.5 aylık bebeğime milupanın mamasını veriyorum
ama bu bir karalama da olabilir
şikayette diyoki fare pisliğine benzer şeyler bulduk kimbilir kaçtane yedirdik bilmeden diyor
fare pisliği siyah olur mama ise beyaz görmemesi mümkünmü
ben hiç karşılaşmadım kötü bir süprizle

karalama olamaz.güvenilir bir şikayet sitesi bahsettiğim site.
zaten milupa açıklama yapıyor bu sitede her şikayete
.

peki sonuç neymiş tahlil sonucu
ben kızma mama vermedim ama şimdi ek gidaya geçtiğimz için bebelcın devam sütünü kullanıyorum

bu çok kötü bir durum yaa
kızım 4.5 aylık ilk aylarda sütüm yetmediğinden biberon maması verdim ama şimdi vermiyorum
çok güvenilir bir marka olduğunu düşünüyordumki açıkçası güvenim sarsıldı
bu arada elif_06 milupa şikayet olarak arattığında çıkıyo ben öyle yaptım ve buldum rapor da çıkmış ama malesef ki türkçe değil

kızlar ben sadece milupa için değil kapalı aldığımız her ürün için endişeleniyorum.Benim zamanında şekercide ve bir mandırada çalışan akrabam var söylediklerini duysanız o sütlere fareler çıpır çıpır girer çıkar sonra bi güzel süzer yoğurt peynir yaparlarmış.Şekercidede öyle şeker kazanlarına ya fare ya hamam böcekleri muhakkak düşermiş.Bir keresinde eşim bir meyve suyu fabrikasına gitmişti adam ogün bugün içmez görmediğim böcek, hayvan,pislik kalmadı der.Bence mümkün olduğunca kendimiz yapmalıyız yiyeceklerimizi hele bebeklerimize yavrularımıza evde hazırlamalıyız gıdalarını.

ayyy çok şaşkınım şu an yaa
hazır mama kullanmadık biz ama kavanozlardan falan yolculkta veriyorum
hepsi bir tarafa bu kadar güvenilir dediğimiz ve en hassas noktamız olan bebeklerimiz
için üretim yapan bir markada böyle bir durum yaşanması beni de çok tedirgin etti
şule sizin meyve parçacıklarına da çok güldüm yanlız
mama meyveli bile olsa meyve parçacığı olur mu yaa, hayret walla

mama urunlerıyle ılgılı boyle sıkayetler oluyor..................

...aldıgmız urunler gıysıler veya besınlerde marka cok buyuk olsada ıncelemelıyız

bu devırde sonsuz guven olmaz

ben bayağı bi arştırdıktan sonra ülker hero baby ye karar kıldım... milupa ile ilgili bu tür şeyleri daha önceleri de duymuştum.... tabi en güzeli evde hazırlamak ama bazen mecbur kalıyoruz...

benim bebeğimde 1.5 aylık sütüme ek olarak mama veriyorum çok tedirgin oldum şimdi bebeğim daha çok küçük mama harici evden neler verebilirim acaba mama yedirmeyi hiç istemiyordum aslında

bende aylarca kullandım mılupanın bır cok cesıdını.umarım gercek degıldır bu haber.bırde guvenılır dıye dıger markalara oranla dunyanın parasını verdık aylarca

biz de bir kere parçacıklara rastlamıştık.geri götürdük markete meyve parçacığı dediler !

sulecım kahvaltı mamasını dıyorsun degılmı.ondan bende aldım ıcınde parcacıklar var ama ne parcası pek anlamadım.zaten derın yemedı sonunda atmak zorunda kaldım

bu arada bu tarz ürünlerle ilgili elimizde kanıt yokken atıp tutarsak noluyor biliyoruz hepimiz,dimi?
:mymeka:

benim bebeğimde 1.5 aylık sütüme ek olarak mama veriyorum çok tedirgin oldum şimdi bebeğim daha çok küçük mama harici evden neler verebilirim acaba mama yedirmeyi hiç istemiyordum aslında
bebeğin çok küçük canım
evde hazırlayıp verebileceğin birşey yok şimdilik
4. ayını doldurması lazım

karalama olsun olmasın pek çok insan tedirgin oldu şimdi. ben de geçen gün ilk kez sütüm yetmiyor diye mama vereyim dedim. milupa vardı. mamayı yaptım ama içmedi oğlum çok zorladığım halde. iyi ki içmemiş dedim şimdi :)

arkadaşlar ben de oğluma ek gıdaya geçtiğim zaman bebelacın kahvaltı,gece mamalarını vermiştim.içinden saç kılları çıkmıştı.tabağın dibinde görmüştüm mama bitmek üzereyken.

Back
X