bir şikayet sitesindeki milupa mamalar ile ilgili şikayetler hakkında!!1

bende bebelacın devam sütünü kullanıyorum yoğurt ve muhallbei için bişey çıkmadı ama içime şüphe düşüt ne yapıcaz

bizde apatamil 2 kullanıyoruz şu anda yeni doğduğunda da bi müddet kullanmıştık aptamili.bugüne kadar hiçbirşey görmedim ama gerçekten tedirgin oldum şimdi.

Milupa ile ilgili şikayeti ben de okudum. Oğlum doğduğundan beri mamayla beslenmek zorunda kaldı, bir çok kere de milupa verdim. Dikkatimi çekmişti o zamanlar, sonucunu ben de merakla bekliyordum. Milupa tahlile göndermiş maddeyi, analiz sonucunda da bulunan maddenin herhangi bir kemirgene ait olmadığı saptanmış.

Fare pisliği olarak adlandırılan madde yumuşakmış, mamanın üretim ve dolum tarihi esas alındığında eğer ki üretim aşamasında mamanın içine karışmış olsaydı bu maddenin sertleşmiş olması gerekiyordu demişler. Ve yine eğer ki bu madde fare pisliği ise aynı nedene dayanarak çok yeni oluşmuş olması gerektiğini ifade etmişler. Bu da marketin ya da alınan yerin saklama koşullarının ne şekilde olduğu sorusunu akla getiriyor tabii... Son olarak da bu maddenin, mamayı kullanan kişinin evinden olmuş olabileceğini belirtmişler. Bu da mümkün tabii, sonuçta mama mutfakta hazırlandığı için belki ele bulaşan çay demi, belki başka bir şey de fare pisliğine benzetilmiş olabilir.

Sonuç olarak bebeklerimiz elbette çok önemli, ben de o yüzden bu tip konularda daha da hassas oluyorum. Ama bu açıklamalardan sonra gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ediyorum, yine de mamanın içini kontrol etmeden bebeğime vermiyorum...

bende aptamil kullanıyorum bebeğime hiç rastlamadım öyle birşeye ama son yorumu okuyunca rahatladım teşekkürler

bebeklerim 2 aylık olacak ikiz olduğundan iki katı mama kullanıyorum pramatüre maması dahill aptamil pre ve 1 kullandım kullanıyorum açıyorum bakıyorum görmedim bişey

canım biberon açıklayıcı bilgin için teşekkürler bende oğluma mama veriyorum bi an tüylerim ürperdi senin yazını okuyunca için rahatladı saol

bende o siteye yazıcaktım milupayla ilgili ama üye olduum halde yazamadım orun verio :( kızıma milupanın 7 tahıllı kahvaltısını kullanıyordum.her mamayı verişimde cocuk çöğürüodu.bende heralde cok gelio ondan yapıo diyerek mamayı yarıda bırakıodum.bigün merak ettim bir kasık attım ağzıma.meğer içinde yulaflar vardı.aynı cornflleks gibi.ama onlar gibi yumusak deil suyla birleşince lastik gibiydi !!!!döktüm yaptığım mamayı.sonra kutudakini tel süzgecten eledim.mamanın yarısı bunlarla doluydu.yavrum meğersem lastik gibi seyleri ciğnemeye calısıomus.erimeyince de zorlana zorlana yutuomus :(( paketi sakladım göndericektim milupaya..ama annem atmıs :(((

gerçekten kötü bir durum ya bende kızıma bebelac bir kullanıyorum sütüm yok denecek kadar az milupayı beğenmedi içmedi bebelac içiyor ama yinede terdirgin oldum bir arkadaşta bebelac ın içinden saç kılları çıktı demiş ben henüz kötü bir süprizle karşılaşmadım ama mamayı alınca başka kaba boşaltıyorum hep allaha şükür şimdiye kadar bişey çıkmadı

kızlar ya snırım en güzeli mümkün olduğunca evde hazırlamak... benim annem de vaktiyle bu meyve suyu salça fabrikalarında filan çalışmıştı ondan dinledim de hijyenik ortamı (üstelik çok bilindik markaların fabrikalarıydı) hazır salça meyve suyu içemez oldum:(
marka güvenilir ama fabrikadaki işçilerin ya da ortamın ne kadar hijyenik olduğunu bilemeyiz değil mi?

tüylerim ürperdi hele konu bebeğim iken:(

Çok merak ediyorum şimdide Milupa hakkındamı karalama kampanyası başladı lütfen yazmış olduğunuz mesajın ispatınıda yapın fare pisliği olduğuda dair açıklanan raporları çıkartın.Yapmayın arkadaşlar bir sürü şeyler yazabilirsiniz ancak bunu yazmak pek safça olmuş.

kızlar ya snırım en güzeli mümkün olduğunca evde hazırlamak... benim annem de vaktiyle bu meyve suyu salça fabrikalarında filan çalışmıştı ondan dinledim de hijyenik ortamı (üstelik çok bilindik markaların fabrikalarıydı) hazır salça meyve suyu içemez oldum:(
marka güvenilir ama fabrikadaki işçilerin ya da ortamın ne kadar hijyenik olduğunu bilemeyiz değil mi?

tüylerim ürperdi hele konu bebeğim iken:(

canım hadi meyvayı muhallebiyi evde hazırladıkta biberon mamasını napıcaz sütü olmayan kullanmak zorunda

bencede karalama kızlar inanmayın..milupa hem kaliteli hemde fiyatı diğer mamalarla kıyaslanmıycak kadar yüksek...tabi talep çk olunca karalamaya başıyorlar.ben oğlum doğduğundan beri sütüm yetmediğinden apdamil veriyorum kız kardeşimde veriyor hemde hepsini kullanıyorum kavanozunu,kahvaltısını,devam sütünü hiç bişeye rastlamadım..inanmayın ve güvenle verin .

beyazbulut haklısın ben henüz doğum yapmadım ama her şeyi hazır verenlere kızıyorum çevremde de çok görüyorum bazı şeyler mecbur hazır alınacak ama en basit meyve suyunu bile hazır alıp içiriyorlar ya lafım onlaraydı. yoksa ilk mamalar için yapacak bir şey yok:(
inş sadece söylentidir de annelerin için rahat eder.

biberon saol valla bnmde içim rahatladı bnde sütüm yetmediği içim bebeğime aptamil 1 veriyodum bu yazıyı okuyunca kafamda soru işaretleri oluştu ama senin sayende rahatladım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

https://www.sikayetvar.com/hipp
milupa, sma ,bebelac dahil hepsinin icinden bircok tiksindirici madde çıkıyormus okudum ve birazda çaresiz hissettim fakat ben aptamil verirken aynı zamanda golden goat mamada kullaniyorum birde onun adini yazip arastirdim inanılmaz şekilde hic şikayet yok sanırım artık sadece golden goat kullanicam

Back
X