• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.962
7.154
398
Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???

Ukrayna = abaza erkeklerin hayali

Eşiniz fuhuş turizmine gidiyor. Ukrayna soğuk ve çamurludur şimdi, zaten gezmelik turistik kültürel bir şey yok.

Sizin Bulgaristana gitmenizle bu olayın hiçbir alakası yok. Siz fuhuşa gitmediniz sonuçta.

Ben eşlerin tek tek gezmesine karşı değilim. Ama fuhuşa karşıyım. Nedeni açıkça fuhuş olan bir geziye göz yumamam kesinlikle.

Allah vere de hastalık getirmese eve.

iyi düşünmüşsün de onların gezisinin şirketten olduğu kesin değil mi.. ben bundan şüphe ederdim açıkçası yalan söyleyip kendi ayarladıkları tatili oldu bittiye mi getiriyor diye

O geziye gitmenin bir yerde donusu olacagi belliydi aslinda.

Kenarda olan para sen gidersen harcaniyor sen gitmezsen esin borca giriyor, senin paran benim param nasil evlilik bu?

31 haftalik gebelikte bir sikinti yasayacagini sanmam. Esinde boyle dusunuyordur.

Esin bariz misilleme yapiyor. Siz de ben ona hayir dersem o da bana der plani yapıyorsunuz falan. Acik kolluyorsunuz cift olarak.

Ne yaparsan yap gidecek. Bir sey yapma da bari bir dahaki gezine ses edemesin.

Ukrayna'dakilerden burada bol miktarda var. Laleli'de, Aksaray'da daha ucuza mal olur. Yapmak istese. Siz gitmek isteseniz paranız var, o gitmek isteyince borç var. Fuhuş sadece orada mı var?

Katılıyorum, yapacak niyette olan her yerde yapar, işse onunki de iş, masrafsa masrafsız o da, sadece Ukrayna problem sanırım.Onun da adı çıkmış işte, tek yer orası gibiymiş bir de

Ukrayna'dakilerden burada bol miktarda var. Laleli'de, Aksaray'da daha ucuza mal olur. Yapmak istese. Siz gitmek isteseniz paranız var, o gitmek isteyince borç var. Fuhuş sadece orada mı var?

Gece hayatı var aslında direkt randevuevine gitmiyor insanlar. Ben bir kere Moskova gecesine aktım, orda gördüğüm bizim erkekler ağızlarının suları aka aka dans eden kızları kovaladılar sonra da müşteri avlamaya gelmiş paralı kadınlara yöneldiler. Sex,music,drugs diyorum Doğu Avrupa gece hayatı için. Gece hayatından başka bir nane de yok zaten. İnsanlar gece hayatı+çok sayıda kız kovalamaya gidiyor.

Orda iş gezileri, tıp kongreleri çokça yapılıyor. İnsanlar iş amaçlı gitse bile mutlaka eğlenmeye çıkıyor. Kimse arkadaşları gezerken tek başında otel odasında oturmuyor. Kongreler de zaten eğlence hayatı iyi olduğu için burda yapılıyor. Yoksa fakir,soğuk,pis bir yerde kim kongre düzenler?

Back
X