Bir sıkıntım var...? -sürekli üzüntü durumu

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
Sevgili arkadaslar...

ben suan 9 haftalık gebeyim , ben gebe olduk tan sonra en ufak meselede aglıyorum üzülüyorum , üzülüncede yemek yiyemiyorum , insanların üzerime geldini, beni sıkıntı olarak gördüklerini düşünüyorum bu bana artık eziyet durumuna geldi bazen düşünüyorum hormonlardan kaynaklanıyor ama söyle bişe de varmıs gebeyken cok üzüldügünde bebekte bazı hastalıklar olusurmus mesela göz kapagının düşmesi gibi acaba bu dogrumu dogruysa daha farklı ne olabilir yardımcı olurmusunuz ..?(ilk bebegim) tavsıye bekliyorum ....

canım bende 9 haftalığım ama öyle bir sorunum yok.mutlu olmaya çalış bebeğini düşün gelecekte onunla geçireceğin güzel günleri düşün o insanın mutlu olmasına yetiyor.canını sıkma gebelikte normal bunlar ama iyi düşün iyi olsun.sağlıklı hamilelikler dilerim

ben halen öyleyim 33 haftalık oldum aglayıp duruyorum herşeye kendime engel olamıyorum ama bebekle ilgili hiçbişi duymadım şimdiye kadar

ben hamileliğimin ilk ayında sürekli ağlıyordum çok huzursuz geçti dokuz ayım düşük tehlikem vardı yanı sizde olanlan herşey çok normal canım bebeğinizi kucağınıza alınca herşeyi unuutuyosunuz

benimde düşük tehlikem var . benim sıkıntım üzüntüm bebegime yanlımasından korkuyorum gecenlerde okudum göz kapagı düşme hastalımıs die endişem var içim de nede olsa ilk bebek anne olmak cok zor allah bebeklerimizi bize bagışlasın inşlh.

bebek annenin yaşadıklarını hisseder mutlu bir gebeyseniz mutlu bir bebeğiniz olur
sinirli bir gebeyseniz sinirli bir bebeğiniz olur ama orasına burasına bişey olur diye bir bilgim yok
hamilelik dünyanın en güzel şeyi içinde bir canlının büyümesi ona ait herşeyi ilk hissedebilmek
lütfen güzel yanlarına bakın hamileliğinizin ve herşeye gözünüzü kulağınızı kapayın
etrafınızdakileri umursamayın can taşıyan sizsiniz öyleyse dünyanın merkezi de sizsiniz böyle düşünün böyle yaşayın yiyin için tadını çıkarın

Arkadaslar gebeliği stresli gecen annelerin bebeklerin kolik oldugu ve daha sancılı bir ilk 3 ay daha ağlamalı geçtiği ispatlanmış... Bizim su an oyle.. Sakin ve mutlu olun lutfen klasik müzik dinleyin

Arkadaslar gebeliği stresli gecen annelerin bebeklerin kolik oldugu ve daha sancılı bir ilk 3 ay daha ağlamalı geçtiği ispatlanmış... Bizim su an oyle.. Sakin ve mutlu olun lutfen klasik müzik dinleyin

keske hersey müzik dinlemeyle olsa bazı insanlar ve bende varım yapamıyor yasadıgı seylerden sonra allah meleklerimizi esirgesin (Nazar)deymesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…