Bir soru? Ya da sorun bilemiyorum

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Rahatsız olup olmamam gerektiğini bilemedim tam araftayım. O yuzden size soruyorum ne düşünürsünüz bu durumda. Çocuğunuzun dedesi(kayınpeder) çocuğunuzla oyun oynuyor yerde. Cocuk önde oturuyor kendisi arkada çocuk bacaklarının arasında ama yerde oturuyor onun ustunde değil. Dedesi arada güldürmek için bacaklarını açıp kapatıyor çocugu sıkıştırıyor bir yandan enseden gıdıklıyor ilk defa gördüm bunu hem zaten yanımda oldu rahatsız oldum çocugumu aldım oyunla. Gözünüzün önünde sahne canlandıysa ne düşündüğünüzü öğrenebilirmiyim

İyice paranoyak ettiler insanları , kim sebep olduysa kimin payı varsa Allah kahretsin bunları . Senin dedeye gelince canım İnan bilemiyorum yaşlı adam ne amacı olabilir gülsün diye yapıyordur ancak biraz gözlemle yine de. Allah hayır etsin sonumuzu düşündüğümüz aklımıza gelen fenalığa bak .. :(

Rahatsız olup olmamam gerektiğini bilemedim tam araftayım. O yuzden size soruyorum ne düşünürsünüz bu durumda. Çocuğunuzun dedesi(kayınpeder) çocuğunuzla oyun oynuyor yerde. Cocuk önde oturuyor kendisi arkada çocuk bacaklarının arasında ama yerde oturuyor onun ustunde değil. Dedesi arada güldürmek için bacaklarını açıp kapatıyor çocugu sıkıştırıyor bir yandan enseden gıdıklıyor ilk defa gördüm bunu hem zaten yanımda oldu rahatsız oldum çocugumu aldım oyunla. Gözünüzün önünde sahne canlandıysa ne düşündüğünüzü öğrenebilirmiyim
Bizim gözümüzde ya da zihnimizde nahoş şeyler canlanabilir zira sizin kayınpederiniz bizim hiçbir şeyimiz. Aynı şekilde sizin babanız da olsa biz yine yüzümüzü ekşitebiliriz. O kişileri tanıyan, dününü, gününü, mizacını bilen sizsiniz. Buna göre değerlendirme yapmak lazım.

Paranoya derim
Taciz edecek olsa yanınızda mı yapar
Bacaklarını açıp kapatarak güldürmüş ne var bunda insanlar torunlarını da sevmesin mi artık

Benim anladığım çocuk yerde oturuyor, kp koltukta, bacaklarıyla kafasını sıkıyor. Eğer tam o bölgeye gelmiyorsa çocuğun kafası paranoya yapıyorsunuz. Gerçekten ülke olarak paranoyak olduk.

Benim anladığım çocuk yerde oturuyor, kp koltukta, bacaklarıyla kafasını sıkıyor. Eğer tam o bölgeye gelmiyorsa çocuğun kafası paranoya yapıyorsunuz. Gerçekten ülke olarak paranoyak olduk.
İkisi de yerde, halıda oturuyor, kimse koltukta değil. Çocuk kayınpederin bacaklarının arasında. Bana gayet masum bir oyun gibi geldi. İnsan torununu arada mıncıklaya mıncıklaya sevemez mi? Pedagojik açıdan bakarsak, belki sakıncaları vardır. Ama eski insanlar pedagoji mi biliyor? İçlerinden nasıl geliyorsa öyle yoğurabiliyorlar çocukları. =) Dünya sapık dolu, bazı paranoyalar anlaşılır da, sapık insan sapıklık için uygun ortam kollar. Böyle ulu orta kim cesaret edebilir böyle bir şeye?

Back
X