• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir soru

olur olmasına da okula nasıl gitmiş

yani 3 yaşında iken mi başlamış 6 yaşındaki kimliği ile

sonuçta kaç yılında nerede okuduğu bellidir

okul yaşı ile kuzenden küçük mü büyük mü anlaşılır da

lakin kızın yaşının ne önemi var

30 yaş değil ya bu

herkes bilmek zorunda mı büyük olduğunu, özellikle söylemediler belki kimseye laf ederler diye

kuzen de benimle yaşıt deyip geçiyordur ne önemi var ki

Mrb herkese
Dert değil ama çok merak ettim
kuzenimin kız arkadaşı benim çalıştığım fakültede doktora öğrencisi,kızla arada bir yemeğe gidiyoruz beraber.
Şimdi kız kuzenimle aynı yaşta yani herkes öyle biliyo kuzenimde dahil.Yemek dönüşü fotokopi çektirirken kimliğini gördüm tesadüfen,oradaki doğum tarihine göre kuzenimden 3 yaş büyük oluyo, oda tarihi gördüğümü farketti , "benden önceki kardeşime çıkarmışlar kimliği o ölünce bana kalmış" gibi bişey dedi.
Beni ilgilendirmez tabi ama ben çok merak ettim öyle bişey olabiliyo mu
Genelde Anadolu da oluyor

Bence karismayin.

Kimseye de soylemeyin.

Teyzem takar boyle seylere diyorsunuz.

Belkide kuzeniniz biliyor ama annesinin huyunu bildigi icin onun kulagina gitmesin diye herkese yasitiz diyor.

Yalan veya dogru siz inanmis gibi yapip kurcalamayin derim.

Doktora yapiyormus 25-30 yas araligindadir mumkun bence bazi koylerde hala telefon bile cekmiyor.
Özellikle doğuda çok ücra köylerde dediğiniz gibi sıkıntılı yerler var kardeşim öyle bir köyde görev yapıyor şuan ondan duyduklarıma bakılırsa öyle bir yerde yaşayanlar için mümkün görünüyor. Ama bu kız nerede yaşıyor acaba ona göre değerlendirilebilir.

Özellikle doğuda çok ücra köylerde dediğiniz gibi sıkıntılı yerler var kardeşim öyle bir köyde görev yapıyor şuan ondan duyduklarıma bakılırsa öyle bir yerde yaşayanlar için mümkün görünüyor. Ama bu kız nerede yaşıyor acaba ona göre değerlendirilebilir.
Yok ya ben Egeliyim. Orada bile bazi koylerde tam cekmiyor. Bir iki sene once oyleydi en azindan. Dogu'nun ucra koyu olmasina gerek yok. Herhangi bir bolgede olabilir.

elifff_____ elifff_____
sen hic bu yas meselesini gormedin duymadin. Basina buyuk is alirsin. Senin elti gibi bir duruma dusersin.

Kac yasinda bu arkadas? Oluyosa bile baya eskiden oluyodur bu durumlar.

Ölünce gömerken bile öldü kagidi istenir nufustan dusurulur. Yalan soyluyor.

Mrb herkese
Dert değil ama çok merak ettim
kuzenimin kız arkadaşı benim çalıştığım fakültede doktora öğrencisi,kızla arada bir yemeğe gidiyoruz beraber.
Şimdi kız kuzenimle aynı yaşta yani herkes öyle biliyo kuzenimde dahil.Yemek dönüşü fotokopi çektirirken kimliğini gördüm tesadüfen,oradaki doğum tarihine göre kuzenimden 3 yaş büyük oluyo, oda tarihi gördüğümü farketti , "benden önceki kardeşime çıkarmışlar kimliği o ölünce bana kalmış" gibi bişey dedi.
Beni ilgilendirmez tabi ama ben çok merak ettim öyle bişey olabiliyo mu
Olabiliyor. Gunumuzde degil ama onceden koylerde olen kardesin kimligini oldugunu bildirmiyir. yeni dogan cocuga kullaniyorlarmis. Duymustum bende

Back
X