• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum olacak arkadaşlar

ceyda84

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
168
0
296
Ankara
merhaba önce hikayemi anlatayım 28 yaşındayım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ben bu 1 yılda 2 kere hamile kaldım fakat ikiside 6 hafta civarında düştü.birincisi boş gebelikmiş diğeri bneim hatam oldu regl dönemi gecikince kan testi yaptırdım negatif çıkınca adet söktürücü kullandım ilaç bitiminden on gün sonra kanamam başladı çok agrılı olunca doktora gittim yeniden betahcg baktıgında 120 çıktı ama hızla üştü tabii.erken dönemde betahcg yükselmeyip kişiyi şaşırtabiliyormuş malesef gerçi yaptırdıgım labaratuarada çok güvenmiyorum ikinciyide kaybettik kasım ayında.şimdi üç adet dönemin geçsin gel yumurta takibi yapalım dedi doktorum.fakat bana hiç rahim filmi çekmedi.hatta eşimden sperm testi falanda istemedi ben gittim kendim yaptırdım gerçi 210 milyon sperm çıktı çok iyi bir değermiş sanırım ama kafama takıldı hamile kalabilen fakat düşükle sonuçlanan bir bayanın tüpleri kapalı olabilir mi? bana yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hiç birimizin kucagını boş bırakmasın. çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba önce hikayemi anlatayım 28 yaşındayım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ben bu 1 yılda 2 kere hamile kaldım fakat ikiside 6 hafta civarında düştü.birincisi boş gebelikmiş diğeri bneim hatam oldu regl dönemi gecikince kan testi yaptırdım negatif çıkınca adet söktürücü kullandım ilaç bitiminden on gün sonra kanamam başladı çok agrılı olunca doktora gittim yeniden betahcg baktıgında 120 çıktı ama hızla üştü tabii.erken dönemde betahcg yükselmeyip kişiyi şaşırtabiliyormuş malesef gerçi yaptırdıgım labaratuarada çok güvenmiyorum ikinciyide kaybettik kasım ayında.şimdi üç adet dönemin geçsin gel yumurta takibi yapalım dedi doktorum.fakat bana hiç rahim filmi çekmedi.hatta eşimden sperm testi falanda istemedi ben gittim kendim yaptırdım gerçi 210 milyon sperm çıktı çok iyi bir değermiş sanırım ama kafama takıldı hamile kalabilen fakat düşükle sonuçlanan bir bayanın tüpleri kapalı olabilir mi? bana yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hiç birimizin kucagını boş bırakmasın. çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun

niye tüpleri kapalı olsun ki... kaç kez düşük yapan tekrar tekrar hamile olan tanıyorum...eşinin sperm sonuçları gerçekten de iyiymiş. senden de bi sıkıntı yok we inşallah en yakın zamanda yine hamile kalırsın.. ama tabi bi dr a iyi bi muayene olmak şart..

sen kolay hamile kalabildigin için doktor istememiştir rahim filmini filan, sıkma canını

tüplerin tıkalı olmuş olsa zaten hamile kalman çok zor 1 yıl korunmamışsın 2 kerede gebelik yaşamışsın. Eşinin durumuda iyi canını hiç sıkma sakın !! nacizane bir bayan tavsiyesi ki bebeğini antibiyotik yüzünden kaybetmiş biri olarak hap kullanımımı tamamen bitirdim. Zaten kolay kolay hap alan biri de değildim.başın ağrıdığında karnın ağrıdığında kendini telkin et İnan işe yarıyor.

kızlar bu ay çok iyi bir doktor buldum gerçi tüp bebek uzmanı ama bana yumurta takibi yapacak o da rahim filmi istemedi rezervlerin çok iyi dedi ama yumurtam çatlamamış ve kistleşmiş seker hapı ve 5 günlük dogum kontrol tedavisi uyguluyor folik asitede başladı.hayatımda ilk kez dogum kontrol hapı kullanıyorum pıhtılaşma testleri içinde kan verdim reglin üçüncü günü kontrole gidicem.doktoru bazen değiştirmek gerekiyor çünkü önceki doktoruma pıhtılaşma testini yaptırmayı kabul ettirememiştim kadın resmen 3. düşüğü bekliyordu araştırma yapmak için....sizlerin hikayeleri nasıl kızlar ...neler yaşadınız bu süreçte

Back
X