merhaba önce hikayemi anlatayım 28 yaşındayım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ben bu 1 yılda 2 kere hamile kaldım fakat ikiside 6 hafta civarında düştü.birincisi boş gebelikmiş diğeri bneim hatam oldu regl dönemi gecikince kan testi yaptırdım negatif çıkınca adet söktürücü kullandım ilaç bitiminden on gün sonra kanamam başladı çok agrılı olunca doktora gittim yeniden betahcg baktıgında 120 çıktı ama hızla üştü tabii.erken dönemde betahcg yükselmeyip kişiyi şaşırtabiliyormuş malesef gerçi yaptırdıgım labaratuarada çok güvenmiyorum ikinciyide kaybettik kasım ayında.şimdi üç adet dönemin geçsin gel yumurta takibi yapalım dedi doktorum.fakat bana hiç rahim filmi çekmedi.hatta eşimden sperm testi falanda istemedi ben gittim kendim yaptırdım gerçi 210 milyon sperm çıktı çok iyi bir değermiş sanırım ama kafama takıldı hamile kalabilen fakat düşükle sonuçlanan bir bayanın tüpleri kapalı olabilir mi? bana yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hiç birimizin kucagını boş bırakmasın. çok zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun