bir sorum olacak

ezel81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
23
0
86
43
Ankara
benim arkadaşım ünlü bir doktarda ameliyat oldu 5 ay önce arkadaşım küçük bir operasyon olduğu için kimseye söylememişti ama dr her çıktığı tv de onun ameliyat görüntülerini yayınlıyor uyarmasına rağmen aynı şeyler tekrar yayınlanıyor bu nekadar etik sizce

benim arkadaşım ünlü bir doktarda ameliyat oldu 5 ay önce arkadaşım küçük bir operasyon olduğu için kimseye söylememişti ama dr her çıktığı tv de onun ameliyat görüntülerini yayınlıyor uyarmasına rağmen aynı şeyler tekrar yayınlanıyor bu nekadar etik sizce

hiç etik değil. dava etsin hemen.

Arkadaşınız görüntülerimi yayınlayabilir cinsinden bir evrak imzalayıp sözleşme yapmadıysa, herhangi bir belgede bu tip bişey geçmiyorsa (altında imzası olan), gitsin savcılığa suç duyurusunda bulunsun, sonra da hukuk mahkemelerinde manevi tazminat davası açsın.

değil canım... ama onun kadar ünlü neyse öyle yapmasını söyliyim dava açması gerektiğini, teşekkür ederim kızlar

değil canım... ama onun kadar ünlü neyse öyle yapmasını söyliyim dava açması gerektiğini, teşekkür ederim kızlar

Valla ben donuna kadar alırdım, kaldı ki estetik ameliyat ne öyle teşhir eder gibi, belki kimseye söylemek istemiyor rahatsız oluyordu, milletin gözüne sokar gibi, iş ahlakıyla bağdaşıyor mu?

Back
X