bir sorum olacak?

busecik23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
81
0
36
Balıkesir
2 haftalık nişanlıyım. kendi ailemden ayrı şehirdeyim ve nişanlım + onun ailesiyle aynı şehirdeyim. bişi merak ediyorum nişanlılık döneminde ne sıklıkla görüşemliyim her hafta bişi sebep oluyor ve ben kendimi onlarda buluyorum, açıkçası nasıl reddedeceğimi de bilemiyorum. yani nişanlımda herhangi bi zorlama yok yarım saat oturur kalkarız diyor ama bunun ölçüsü nedir?

Bana kalirsa sIk sIk gitme derim. Haftada bir yada iki haftada bir gidebilirsin. Tabi sana kalmis yinede, kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap.

haftada bir ya da iki haftada bir bence uygun. evlenincede sıklık bu olmalı bence zaten aşırısı herzaman zarar

Bence cok girip cikmamaya calis .. Bisey demeselerde illaki laf soz oluyor .. Mesafeli olmak guzel nisanliyken ..

2 yıl nişanlı kaldık hatta son 1 yılı nikahlıydık ayrı sehırlerde oldugumuz için eşimlede ailesiylede toplam 3 kez görüştük.bunların 2 si bayram birisi cenazeydi..en güzeli aynı şehirdede olsanız mesafeli olmanız böylesi yaranıyor çünkü

hımmm evet bende öyle düşünüyorum, ama bahanede bulamıyorum açıkçası hemen.. şöyle ayda bir falan olsa süper olcak :)

eşimle 2 sene aynı şehirde kaldık velenmeden önce. bunun 6 ayı nişanlılıktı. ve ben yalnızdım. buna rağmen ailesine sayılıdır gittiğim...mesafe her zaman iyidir. çok güzel şimdiden seni kabullenmeleri. ama baştan tavır koy tavır derken sık sık gitme...sonra alıştırınca bu gelin niye gelmiyor derler. bahane bul gitmeyelim de işim var de...

bunun ölçüsü olmazki.nişanlımla komşuyuz.hemde evlerimiz yanyana.ve ben çocukluğumdan beri hergün onlardayız.onlar bizde.açıkçası nişanlandıktan sonra ben utanıyorum nedense onlara gitmeye ama yinede gidiyoruz yani.nişanlın gidelim diyosa git.reddetme.

bugüne kadar hiç reddetmedim ama akşamda gene gel diyince peki dedim ama ne bilim benm ailem ona henüz alışamadı bile mesela birlikte gidelim diyince mart ayına tarih verio beyfendi ama o dediğinde ben hemen "peki" diyorum demicem işte

her hafta gitmek gereksiz...
madem nişanlında zorlamıyo basit bahanelerle atlat..

buda fazla mesafeli olmus//hic yemegedemi cagrmadilar nisanlinin ailesi...bizde ayni sehrdeyiz ama 2 ayda bir ailemi yemege cagrrlar..3 haftada bide beni en gec 1 ay yani..8 aylik nsanliyim cok sukur daha bi laf soz olmadi iyi anlasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…