2 haftalık nişanlıyım. kendi ailemden ayrı şehirdeyim ve nişanlım + onun ailesiyle aynı şehirdeyim. bişi merak ediyorum nişanlılık döneminde ne sıklıkla görüşemliyim her hafta bişi sebep oluyor ve ben kendimi onlarda buluyorum, açıkçası nasıl reddedeceğimi de bilemiyorum. yani nişanlımda herhangi bi zorlama yok yarım saat oturur kalkarız diyor ama bunun ölçüsü nedir?
2 yıl nişanlı kaldık hatta son 1 yılı nikahlıydık ayrı sehırlerde oldugumuz için eşimlede ailesiylede toplam 3 kez görüştük.bunların 2 si bayram birisi cenazeydi..en güzeli aynı şehirdede olsanız mesafeli olmanız böylesi yaranıyor çünkü
eşimle 2 sene aynı şehirde kaldık velenmeden önce. bunun 6 ayı nişanlılıktı. ve ben yalnızdım. buna rağmen ailesine sayılıdır gittiğim...mesafe her zaman iyidir. çok güzel şimdiden seni kabullenmeleri. ama baştan tavır koy tavır derken sık sık gitme...sonra alıştırınca bu gelin niye gelmiyor derler. bahane bul gitmeyelim de işim var de...
bunun ölçüsü olmazki.nişanlımla komşuyuz.hemde evlerimiz yanyana.ve ben çocukluğumdan beri hergün onlardayız.onlar bizde.açıkçası nişanlandıktan sonra ben utanıyorum nedense onlara gitmeye ama yinede gidiyoruz yani.nişanlın gidelim diyosa git.reddetme.
bunun ölçüsü olmazki.nişanlımla komşuyuz.hemde evlerimiz yanyana.ve ben çocukluğumdan beri hergün onlardayız.onlar bizde.açıkçası nişanlandıktan sonra ben utanıyorum nedense onlara gitmeye ama yinede gidiyoruz yani.nişanlın gidelim diyosa git.reddetme.
bugüne kadar hiç reddetmedim ama akşamda gene gel diyince peki dedim ama ne bilim benm ailem ona henüz alışamadı bile mesela birlikte gidelim diyince mart ayına tarih verio beyfendi ama o dediğinde ben hemen "peki" diyorum demicem işte
2 yıl nişanlı kaldık hatta son 1 yılı nikahlıydık ayrı sehırlerde oldugumuz için eşimlede ailesiylede toplam 3 kez görüştük.bunların 2 si bayram birisi cenazeydi..en güzeli aynı şehirdede olsanız mesafeli olmanız böylesi yaranıyor çünkü
buda fazla mesafeli olmus//hic yemegedemi cagrmadilar nisanlinin ailesi...bizde ayni sehrdeyiz ama 2 ayda bir ailemi yemege cagrrlar..3 haftada bide beni en gec 1 ay yani..8 aylik nsanliyim cok sukur daha bi laf soz olmadi iyi anlasiyoruz