- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Baktim biraz ama çoğu sperm sayısını öldürüyor vs yazmış. Doktor yorumuna denk geldim bi iki tane onlar da herhangi bir zararı yok tarzı yorum yapmışlar. Kullanıp hamile kalan varmı çok merak ediyorum 4 ay denedim ben o şekilde olmadı ona göre kullanmayı bırakacağım bi sekildeInternette çok açık anlatımlı tatmin edici cevaplar bulabilirsin..
Yok doğru hatırlıyorsunuz şimdi düşünmüyorum zaten uzun bir süre herşey oturmadan. Sadece 4 ay denemiştik iyi olduğumuz zamanlar olmamıştı adetlerim duzensizlesmisti. Smdi düzene girdi 4 aydır eşimle ilişki yaşamıyoruz zaten 1 kez oldu henüz ama acaba o kremler benim hiç çocuk sahibi olmama neden olurmu diye korkuyorum öğrenmek istediğim buOnca konuya rağmen hamile mi kalacaksın ben anlamadım üyeyi mi karıştırdım acaba?
Maşallah Allah bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalalh4 ay boyunca kayganlaştırıcı kullandık. Ve bu süre zarfında bebek istiyor ancak hamile kalamıyordum. 5. Ay kullanmadık, hamile kaldım. Tesadüf de olabilir, sebep de. Bilmiyorum.
İkisini bir arada kullanıyorum zaten canimemla uyuşturucu krem. belki tıbbi diye zararı olabilir. cinsel ilşki için kayganlaştırıcılar var onlardan kullan
Kimden bilgi almalıyım?kızlar bu ürünlerin prospektüsleri veren doktorlar ilacı kulananlara özel yorum yapanlar daha sağlıklı bilgi vermezler mi?
Preseed hamile kalma jeli değil mi ?kayganlaştırıcı olarak preseed var hamileliğe engel olmayan. diğerlerinin spermleri öldürücü özelliği var. dolayısıyla hamileliğe engel olur ama tabiki korunma yöntemi olarak kullanılacak birşey değil kayganlaştırıcı.
preseed hamileliğe engel olmayan kayganlaştırıcı. içerisinde sperme enerji verecek ve hamileliği kolaylaştıracak maddeler de varmış ama hamile kalmak için kullanılan birşey değil orjinalinde. sadece hamile kalmak isteyen ve kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir jel. spermi öldürmüyor ve hatta besliyorPreseed hamile kalma jeli değil mi ?
Bu çok güzel bir haber öyleyse internetten sipariş vereyim çok teşekkür ederimmpreseed hamileliğe engel olmayan kayganlaştırıcı. içerisinde sperme enerji verecek ve hamileliği kolaylaştıracak maddeler de varmış ama hamile kalmak için kullanılan birşey değil orjinalinde. sadece hamile kalmak isteyen ve kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir jel. spermi öldürmüyor ve hatta besliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?