bir sorum var.. yardim lutfenn..

secila

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
29
1
8
35
Eskişehir
kızlar bir şey sormak istiyorum..
kan testi için kadın doğumdan randevu alarak mı gitmek gerekiyor hastaneye? kan testi yaptırmak istiyorum da nasıl gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz?

kızlar bir şey sormak istiyorum..
kan testi için kadın doğumdan randevu alarak mı gitmek gerekiyor hastaneye? kan testi yaptırmak istiyorum da nasıl gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz?

Randevu almana gerek yok.direk gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum diyebilirsin.ama ben dr ciktim adetim gecikti dedim kan testini o istedi.sonuc ciktiktan snr da negatifti alttan muayene etti.hersey normal cikti.gorunmektede fayda var.kan testine 30 40 vericektim 65 lira muayeneye verdim.hangisi sana uygunsa oyle yap canim

Gebelik icinse hicbirsekilde randevu veya doktorun yanina gitmen gerekmiyor. Çalışma saatlerinde gideceksin, kayit yaptirdigin yer varya hani bilgi işlem. Ordaki çalışana kanda gebelik baktiracagim diyorsun, isim soyisim numara filan alıyorlar, kan ücreti veriyorsun ve eline fiş vererek laboratuvara gönderiyo.. Laboratuardada kan veriyorsun, yaklasik 2 saat sonra da sonucun hazır oluyo.. ben hastanenin numarasini alıyordum. 2 saat gectikten sonra arayıp laboratuvara baglamalarini istiyordum. Ordaki gorevliye sonuçlarımi soruyordum, pozitif veya negatif diyordu ona gore davranıyordum canim.. hayirli haberlerini aliriz insallah :)

Back
X