poyrazsel Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2008 69 0 86 42 Kocaeli 30 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazsel #1 arkadaşlar adet gecikmesi olursa o kişinin adet görmeden yumurtaları olgunlaşır mı? adet görmediği ay hamile kalma olasılığı var mı?
arkadaşlar adet gecikmesi olursa o kişinin adet görmeden yumurtaları olgunlaşır mı? adet görmediği ay hamile kalma olasılığı var mı?
nesrin111 hayat boş boş boş Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2008 3.852 21 158 Diğer 31 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazsel #2 benim bildiğim 35 günü geçerse yumurtlama olmamıştır
çedene papatya yüreğim Kayıtlı Üye 19 Kasım 2006 1.749 16 683 2 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi poyrazsel #3 poyrazsel .!.: arkadaşlar adet gecikmesi olursa o kişinin adet görmeden yumurtaları olgunlaşır mı? adet görmediği ay hamile kalma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... tabi ki var... adet duzensızlıgı yasayan insanlar daha cabuk hamıle kalıyorlar dıye bılıyorum..
poyrazsel .!.: arkadaşlar adet gecikmesi olursa o kişinin adet görmeden yumurtaları olgunlaşır mı? adet görmediği ay hamile kalma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... tabi ki var... adet duzensızlıgı yasayan insanlar daha cabuk hamıle kalıyorlar dıye bılıyorum..