bir sorum var

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
türkçe dublajlı filmleri izlerken yıllardır dikkatimi çeken bir şey var özellikle amerikan macera gnçlik filmlerinin neredeyse hepsinde baş rollerden birini seslendiren ses aynı ses. eminim bir tek benim dikkatimi çekmemiştir bu. kim olduğunu bilen var mı? :52:

dublajlı filmlerden hiç haz etmem ama ara sıra televizyonda gördüğüm kadarıyla sanırım belli bir seslendirme kadrosu tercih ediliyor bu konuda.

kim olduğunu bilmiyorum,merak edilecek bir yanı yok bence oldukça kötü çünkü o tip filmlerin dublajları(hoş filmlerin kendi de kötü de o kısma girmeyeyim:)

türkçe dublajlı filmleri izlerken yıllardır dikkatimi çeken bir şey var özellikle amerikan macera gnçlik filmlerinin neredeyse hepsinde baş rollerden birini seslendiren ses aynı ses. eminim bir tek benim dikkatimi çekmemiştir bu. kim olduğunu bilen var mı? :52:

:1: Esim alt yazilari takip etmekten haz etmedigi icin mecburen turkce dublaj izliyoruz filmleri.Her aksam film izleriz mutlaka en az 2.. dublaj seslerini birbirinden ayirt edebilyiorum. dublaji seslendirenlerle akraba olduk :)))ahhahahha dogru diyosun yillardir hep ayni sesler ya

valla ben birkere birini gördüm şu kadın sesini çıkaranlardan hayal kırıklığına uğradım :D böyle minyon çıtı pıtı kız manken gibi kızları seslendiriyor ...hehehehe

bende çok sevmem ama tv de denk gelip izlediğim tüm filmlerde başroldeki kadını aynı kişi seslendiriyor diğerleride hep aynı ama o fazlasıyla dikkatimi çekti. hiç yakışmayan seslendirmeler yapışıyor bazen ve çok rahatsız edici mesela dün akşam atvde suikastçi filmi vardı jason statham'ı öyle bir seslendirmeye maruz bırakmışlar ki izleyemedim :53:

Back
X