Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı 4 aydır eşimle bebek istiyoruz normalde adetlerim hiç gecikmez ama bugün 1 gün gecikti sizce bugün yada yarın gebelik testi yada kan testi yaptırsam sonuç alabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim birde bikaçgündür aşırı gazım var hamilelikte bu olabilirmi şimdiden teşekkürler Allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallah beklemek çok zor
canım bende gebelik testinde silik şekilde çıkmıştı.1 gün geçtiğinde yapmıştım testi.Aynı gün kan testide yaptırmıştım.
Allah gönlüne göre versin inşallah.
canım bende gebelik testinde silik şekilde çıkmıştı.1 gün geçtiğinde yapmıştım testi.Aynı gün kan testide yaptırmıştım.
Allah gönlüne göre versin inşallah.
UOTE="esmaande, post: 41942373, member: 611061"]gecikmeden sonra en kesin 15 gün beklemen gerek idrar testinde en sağlıklısı sağlık ocağına gitmek[/QUOTE]
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı 4 aydır eşimle bebek istiyoruz normalde adetlerim hiç gecikmez ama bugün 1 gün gecikti sizce bugün yada yarın gebelik testi yada kan testi yaptırsam sonuç alabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim şimdiden teşekkürler Allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallah beklemek çok zor