Doğuma Hazırlık bir sorum varda yardımcı olurmusunz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
kızlar 31 haftama girdim bugün bazı sayfalarda 29 haftalıklar olsun benle aynı haftalarda olsun bebeğini aşada hissediyorum diyorlar ama ben hep sağ tarafımda hissediyorum bu normal mı. birde 31 haftada kaç kg olması gerekiyor

Ben hamileligimi ogrendigim gunden beri bbgin hareketlerini hep asagida hissettim hic yukari cikmadi simdi 35 haftaligiz cok sukur bi sorun olmadi benim bebegim 30 haftalıkken 1400 grmdi

Ben hamileligimi ogrendigim gunden beri bbgin hareketlerini hep asagida hissettim hic yukari cikmadi simdi 35 haftaligiz cok sukur bi sorun olmadi benim bebegim 30 haftalıkken 1400 grmdi
herkeste farklılık gösterebilirmi çnki genelde sağ tarafta hissediyorum ben . birde 28 haftalıkken 1.300 gr mdı pazartesi randavum var sorcam yinede sizca fazlamı acaba 3 haftada kaç gr alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…