Bir sorum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Mrba

Dogumdan sonra sacim dokuldu. Ama basimin onunde seyrelme var. Sac derim gozukuyor.
Bu normal mi?
Boyle bir durum yasiyan varmi aranizda?

Vitamin haplari iciyorum

Saçkıran iseniz ilaç tedavisine başlamalısınız acilen. Saç derisinin gözükmesi bana bunu düşündürttü.

Mrba

Dogumdan sonra sacim dokuldu. Ama basimin onunde seyrelme var. Sac derim gozukuyor.
Bu normal mi?
Boyle bir durum yasiyan varmi aranizda?

Vitamin haplari iciyorum
Benim de dokuluyor deli gibi , normal diye biliyorum ama deriniz falan gozukuyorsa bi doktoruniza danisin

Bebek 3 aylık olup anneyi iyice tanımaya başlayınca, annenin ve bebeğin saçı dökülür derlerdi büyükler..
Bu dökülme bence lohusalıktan çıkınca vücudun kendini yenilemesiyle filan alakalı olabilir ama doğrudur benimde döküldü 2 çocuğumdada bir süre sonra geçiyor

Su sitedeki ilk gece, kaynana ve dogum konularini gordukce nisanlimdan ayrilasim geliyor yemin ederim

Dişler, saçlar, kemikler herşeyi çekiyorlar içinizden tabi normal şu an :)
Doktorunuza danışın.
Emzirirken biotin içmek zararlı değilse saç dökülmesine iyi geliyor.

Önce kan tahlili yaptirin demir eksikliği olduğunda da saçlar dökülüyor ki senin çok dikkat etmen lazım bebek emziriyormusun bilmiyorum ama dikkatli beslen

Benımde döküldü dr normal dıyor ama açılma Yok

Minik minik saclar cikiyor ama tamamen kapatirmi bilmem bende
Önce kan tahlili yaptirin demir eksikliği olduğunda da saçlar dökülüyor ki senin çok dikkat etmen lazım bebek emziriyormusun bilmiyorum ama dikkatli beslen

Demir hapida iciyorum hepsini aliyorum ne gereken varsa. Ustelik hormonlarim bozulmasin diye dogum hapi iciyorum. Minik minik saclar cikiyor ama tam kapatmaz bence cok uzuluyorum zaten cok az sacim var

Evet normal bazi bayanlar dogum sonrasi bu durumu yasayabiliyor. Bir kac ay sonra geri cikiyor ama beslenmene dikkat et sadece hapla olmaz. Beslenme onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…