BIR SORUN MU VAR KORKUYORUM.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Hanim pco kistlerim var tedavi uzerine hamile kaldim ama daha cok yeni 2 haftalik felan kesmeiz daha gorunmuyor kanda belli oldu.Bugun ara ara parca parca kanamam oldu kan rengi pembemsi ama kasık agrim da mevcut bir sorun mu var anlayamadim normalmi kan cok pembemsi degil kirmizi ve pembe ton arasinda hastaneye gidicem fakat hastane evime cok uzak esimde iste

Bence hastaneye git. Birşey yoksa da için rahat olur ama mutlaka git. Eşini arasan gelme ihtimali yok mu?

Bence hastaneye git. Birşey yoksa da için rahat olur ama mutlaka git. Eşini arasan gelme ihtimali yok mu?
Aradim fakat fabrikada telefon yasak ulasabilcegim kimsede yok kanamadan ziuade agri cok korkutuyor bu kasilma usune kan gelmesi normalmi baslarda 😭

Canim yerleşme kanaması desek bu kadar ağrılı olmaması lazım. Bence ambulansi ara ve durumu anlat. Eğer imkanın varsa direkt taksiyle git hatta.

Canim yerleşme kanaması desek bu kadar ağrılı olmaması lazım. Bence ambulansi ara ve durumu anlat. Eğer imkanın varsa direkt taksiyle git hatta.
Koydeki eve geldim bugun burdada kimseyi tanimam etmem esim sabah oraya gelirim diyip aksam buraya birakip gitti beni ve suan cok korkuyorum ona zarar verecek bisey yapmadim bile 😔😔

Bence de korkutucu bir durum. Git mutlaka inşallah bir şey yoktur. 🤲🏻

Ağrın çok mu dayanılmayacak gibi mi benim ilk düşüğüm de ağlamıştım ağrıdan dayanılmayacak bir ağrıydı
Dayanailmicak kadar degil biranda vuruyor sizlatir sekilde 2 3 dakika suruyor yarimsaatte bir vuruyorsuan o kadar gerginim ki agladikca agri vurma artio

Koydeki eve geldim bugun burdada kimseyi tanimam etmem esim sabah oraya gelirim diyip aksam buraya birakip gitti beni ve suan cok korkuyorum ona zarar verecek bisey yapmadim bile 😔😔
İnşallah bişey olmaz canım ama köyde tanıdık kimse yok mu

Umarim yoktur zor elde edip kolay kaybedemem daha goremedim kalbini duyamadim bile bugun ona zarar vercek birsey bile yapmadim 😭bu sefer yikilirim
Kendini strese sokacaksın sen sabaha kadar hic mi kimse yok .😣

Tanimadigim insanlae guvenemesim esime ulasmaya cabaliyorum fabrikayi aricam instagramdan arkadaslarina yazcam Allahim insAllah bisey olmaz tutunma kaninda agri olmazmi
Olmaması lazım diye biliyorum 🤷🏻‍♀️ Belki senin karın ağrın başka sebepledir.

Back
X