Bir sorunum var acil:(

Çok ilginç. Babası hayatta değil sanırım.

Peki evlenirken annem ile oturacağız diye tutturmadı mı? Sizinle dışarda nasıl, beraber gezince, tatil de vs?

Bazı evlerin kötü bir enerjisi olabiliyor. Böyle bir durum olabilir mi acaba.
Babası kötü bi adammış bu yüzden eşim çok küçükken ayrılmışlar görüşmüyor kötü enerji derken büyü gibi falan mı napmalıyım sizce

Bende öyle düşündüm ve bikaç defa habersiz annesinden yemek getirdim sonuç gene aynıydı tadına bakmak için bile oturmadı birde dediğiniz şekilde deneyeyim 🙄
Ayy kıyamam yaa. Canım benim. Nasıl düzeltmeye çabaladığın belli.
Bazen burda bize anlattıklarını, gurur yapıp eşiyle konuşamayan arkadaşlarımız oluyor. Açıkça amacının ne olduğunu sor. Evde yemek yememek, duş için bile annesine gitmek büyük problem çünkü. Bunu sen yapsan, annemde su çok orda yıkanırım desen, normal karşılar mıymış bir sorup empati yapmasını sağla.
Hiç paylaşımımız yok. Bundan hoşlanmıyorum, de.

Ayy kıyamam yaa. Canım benim. Nasıl düzeltmeye çabaladığın belli.
Bazen burda bize anlattıklarını, gurur yapıp eşiyle konuşamayan arkadaşlarımız oluyor. Açıkça amacının ne olduğunu sor. Evde yemek yememek, duş için bile annesine gitmek büyük problem çünkü. Bunu sen yapsan, annemde su çok orda yıkanırım desen, normal karşılar mıymış bir sorup empati yapmasını sağla.
Bugün geldiğinde sorucam bakalım cevabı ne olucak☹️

Babası kötü bi adammış bu yüzden eşim çok küçükken ayrılmışlar görüşmüyor kötü enerji derken büyü gibi falan mı napmaalıyım sizce
Yok illa büyü değil...ama bazı evler açıklayamadığın bir sebeple insanı darlıyor, negatif bir enerji oluyor. İnternette evin enerjisi diye bakın.

Hani dışarda, ya da kayınvalidenize gittiğinizde çok daha farklı biriyse böyle bir durum olabilir diye aklıma geldi.

İyi ışık alıyor mu eviniz?

Yok illa büyü değil...ama bazı evler açıklayamadığın bir sebeple insanı darlıyor, negatif bir enerji oluyor. İnternette evin enerjisi diye bakın.

Hani dışarda, ya da kayınvalidenize gittiğinizde çok daha farklı biriyse böyle bir durum olabilir diye aklıma geldi.

İyi ışık alıyor mu eviniz?
Anladım evet iyi ışık alıyor
Acaba evliliğemi alışamadı diye düşünüyorum 🙄 ama 1 sene oldu çocuğumuz da var alışamamış olması bana çok saçma geliyor ☹️

Anladım evet iyi ışık alıyor
Acaba evliliğemi alışamadı diye düşünüyorum 🙄 ama 1 sene oldu çocuğumuz da var alışamamış olması bana çok saçma geliyor ☹
canım öyle deme, çok hızlı gelişmiş sizde olaylar biraz. Evliliğin kendisine alışmak 1-2 yıl alır bence zaten, siz de bi de hemen çocuk olmuş.
Hem evin sorumluluğu hem babalık biraz bocalamış olabilir. Onun harici bi ara kan değerlerine de baktırsın. Kansızlık, tiroid gibi sorunlar da halsizlik, uyku yapıyor.

canım öyle deme, çok hızlı gelişmiş sizde olaylar biraz. Evliliğin kendisine alışmak 1-2 yıl alır bence zaten, siz de bi de hemen çocuk olmuş.
Hem evin sorumluluğu hem babalık biraz bocalamış olabilir. Onun harici bi ara kan değerlerine de baktırsın. Kansızlık, tiroid gibi sorunlar da halsizlik, uyku yapıyor.
Evin çoğu masrafını annesi üstlendi annesi destek oluyo çocuğa gelince doğdu doğalı tüm ihtiyaçlarını kendi annem alıyo bu yüzden saçma geliyo acaba bi aile danışmanına gitmeyi teklif etmeli miyim sizce

Evin çoğu masrafını annesi üstlendi annesi destek oluyo çocuğa gelince doğdu doğalı tüm ihtiyaçlarını kendi annem alıyo bu yüzden saçma geliyo acaba bi aile danışmanına gitmeyi teklif etmeli miyim sizce
aa niye ki? kendi kazandığı sizin geçiminize yetmiyor mu? İkna edebilirseniz elbette gidin. Adam evliliğin getirdiği hiç bir sorumluluğu üstlenmemiş ki o zaman. Buna rağmen sizin talepleriniz evde yiyelim, 2 sohbet edelim şeklinde aslında çoook kolay karşılanacak talepler.

aa niye ki? kendi kazandığı sizin geçiminize yetmiyor mu? İkna edebilirseniz elbette gidin. Adam evliliğin getirdiği hiç bir sorumluluğu üstlenmemiş ki o zaman. Buna rağmen sizin talepleriniz evde yiyelim, 2 sohbet edelim şeklinde aslında çoook kolay karşılanacak talepler.
Evet zor bişey istemiyorum ondan
Maddi durumu yeter elbette ama annesi ben yaşıyoken paranız kendinize kalsın ben ölene kadar naparsanız yapın diyo

Back
X