- 21 Kasım 2018
- 20
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi SinemKaya8989
Ilk actıgım baslıkta aslında hikayemi anlattım. O spor hocasına acıldıgım halde mesajıma cevap vermedi. Dun spor salonunda grup dersi vardı. Dans dersiydi. Dans hocası o hoslandıgım spor hocasını studyoya cagırıp bizim toplu olarak dansımızı videoya almasını rica etti. Kamerayla bizim 25 kişilik derste dans videomuzu cekti. Sonra kendisine hiçbir sey olmamıs gibi spor bittikten sonra eve gidince mesaj yazdım ve bugun cektiginiz videoları bana yollar mıısnız burdan dedim. Mesajıma goruldu yapmadı bir gun boyunca ama instagrama girdi. Goruldu yapmadan sadece telefon ekranından okudu bence mesajımı. Aksama dogru kendi dans hocamız olan bayan hoca bana whatsaptan onun cektigi videoları gonderdi. Bir baktım bir sarkının bir bolumunde 10 saniyelik kısmında beni zoomlamıs. Cok guzel dans eden birisiyim zumba dersi bu. Butun hocalardan ve diger spor salonu uye olan kızlardan hep ovgu alırım cok guzel dans ediyorsun, cok yatkınsın diye. Bana zoom yaptıgı videodaki sarkıda cok hareketli ve biraz costugumuz sarkıydı. Neden beni zoomladı sadece videoda anlayamadım cidden. Sizce?