bir süre görüşmeme kararı aldım

akşamuzeri tele bi baktım 1 yeni msj.dedim bu benimki heralde bi heyecan yapıp okudum aveaa pöf :( bisüre görüşmek istemeyen benim halaa daha o sanıyorum allahım :(

Zor geçiyor zaman anladığım kadarıyla.. Bişeyler bul ilgilenecek bi kursa falan yazıl mesela senin için daha kolay olur..

ay ayyy inşallaahhh aminnnn :1::1:

onsuz yapamıyorsun canım ama 3 yıllık ilişkine kıyıyorsun böyle en azından çabalıyor bak kandırmıyor ki seni gidip iş bulmuş çalışmış patron sigorta yatırmamış başka iş bakmış yani hiç çabalamaya da bilirdi benim arkadaşımın sevgilisi hep kahvede bir çabası yok iş bulayım da çalışayım diye umutsuz olma destek ol moral ver yani sorumsuz biri olsa umrunda olmazdı yani

aynen öyle canım yanındayım artık destek olucam düşündümki bana söz verip sigorta olmaması onun suçu değil ve çok şükürki çabası var soğuklara ragmen dışarda çalışmayı bile göze aldı bu çalıştıgı yerde kıyamam ben ona :( sen mutlu ol her daim yanımda ol 3 kuruş para biriktireyim gerisi hiç önemli değil dedi.iş durumunu bian önce düzeltip söz nişan vs düşünecegiz artık inşallah.şubatta işe başlıcak çok şükür bi aksilik çıkmazsa yakını var o yardımcı olmuş bu sefer olucak inşallah dogru duzgun bişey.sağolun kızlar destek için..

arkadaşlar merhaba lafa nereden başlayacagıımı bilmiyorum :( 24 yaşındayım 3 yıldır suren bi ilişkim var. sorun iş sorunu :( uzadıkça çıkmaza giriyoruz :( bana hep sözler veriyo yeminler ediyor şu surede şu iş olucak haber beklıyorum vs diye her seferinde sonuç hüsran :( mesela şu an bi işte çalışıyo haberleşme sistemleriyle ilgili bakım onarım kurulum vs.patronla baştan konuşmuş sigorta işi vs yaparım demiş.1 ay geçti sanırım yapmayacakmış sigorta..başka işbulursan ona geç demiş..şmdi yine başka iş bakmaya başladı 3.ye.bana da söz verdi artık sorunumuz kalmayacak diye.yani gözz göre göre neden bana söz veriyo ümitlendiriyo bu kaçıncıı böyle:( ben de diyorum yine aynıısı olucak işte boşuna ümitlenme diyorum görürsün bilmem ne kırıcı konusuyor.daha askerligi de var.tansıyon rahatsızlıgı var.rahatsızlıgımı saklamak istemıyorum rapor verirlerse gitmicem diyor.bunda da tartıştık biraz ama sonunda okey verdim.
sorun iş konusunda onun verdigi yemin ve sözler.ben de 3 yıldır yoruldum bu tavırlardan çıkmazdan :( ne zamanki askerliği ve işi yoluna koyarsan o zaman görüşelm dedim artık kırmak ve kıırılmak istemiyorum bu sureçte dedim.o da bana hak verdi bu seferinde ama çok da uzuldu inşallah toparlıcam dıye.dün akşamuzerinden beri mesajlaşmıyoruz.sizce dogru mu karar verdim :( ? biraz karışık oldu ama içimden dökülenler bunlar..

kesinlikle doğru karar vermişssin ama burda erkek arkdşının kişiliğine göre cvp vereblir:) yani bu sözleri verirken gerçekten alşknlktanmı yemnler ediyor yoksa o anda olsa seni mutlu görebilmek içinmi?? 3 yıldır bi ilşkm var diyosun çok uzun enazndan bir söz olması lazm diye düşünüyorum. Ama işinin olmadını askerlini ypmadını bile bile neden böyle bir ilkiyi yürüttün ki kendine yazık :( Fakat gerçekten seviOsan ßekle. oda sewiOsa bu sürece dayanamyp iyi bir iş bulur diye umuyorum... inşalah... işkurlara gitsin kurslar ücretisz ayrıca günlük 15 tlde para veriyorlar kurs bitimndede işe sokuyorlar.. yani ekeğe iş çok aslında nebiliim Allah yardımcn lsn:16:

doğru bir karar vermişsin haklısında sana ihtiyacı olur mu ki bu sürede yanında olduğunu bilmeye falan :44:

kesinlikle doğru karar vermişssin ama burda erkek arkdşının kişiliğine göre cvp vereblir:) yani bu sözleri verirken gerçekten alşknlktanmı yemnler ediyor yoksa o anda olsa seni mutlu görebilmek içinmi?? 3 yıldır bi ilşkm var diyosun çok uzun enazndan bir söz olması lazm diye düşünüyorum. Ama işinin olmadını askerlini ypmadını bile bile neden böyle bir ilkiyi yürüttün ki kendine yazık :( Fakat gerçekten seviOsan ßekle. oda sewiOsa bu sürece dayanamyp iyi bir iş bulur diye umuyorum... inşalah... işkurlara gitsin kurslar ücretisz ayrıca günlük 15 tlde para veriyorlar kurs bitimndede işe sokuyorlar.. yani ekeğe iş çok aslında nebiliim Allah yardımcn lsn:16:

3 yıllık bi ilişkide söz olmaı lazım dogru diyoun canım 1 senemiz üni ile geçmişti.şimdi ise iş ve askerliği ayarlamaya çalışıyor.şubat ayında bi şirkette başlıyacak gibi inşallah.artık rayına oturur inşallah.dogru diyosun erkege iş çok düşüyor evlilikte :S

Back
X