Aminnn canım.canım çok sıkkın![]()
normal bu.. sabret arama bekle şimdiye kadar yanında oldun da ne oldu birşey değişmedi..
şimdi sabretme zamanı sonrada sabrının meyvelerini toplama zamanı inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım.canım çok sıkkın![]()
normal bu.. sabret arama bekle şimdiye kadar yanında oldun da ne oldu birşey değişmedi..
şimdi sabretme zamanı sonrada sabrının meyvelerini toplama zamanı inşallah :)
Zor geçiyor zaman anladığım kadarıyla.. Bişeyler bul ilgilenecek bi kursa falan yazıl mesela senin için daha kolay olur..
aramız düzeldi kızlaarr :)
ay ayyy inşallaahhh aminnnn![]()
arkadaşlar merhaba lafa nereden başlayacagıımı bilmiyorum24 yaşındayım 3 yıldır suren bi ilişkim var. sorun iş sorunu
uzadıkça çıkmaza giriyoruz
bana hep sözler veriyo yeminler ediyor şu surede şu iş olucak haber beklıyorum vs diye her seferinde sonuç hüsran
mesela şu an bi işte çalışıyo haberleşme sistemleriyle ilgili bakım onarım kurulum vs.patronla baştan konuşmuş sigorta işi vs yaparım demiş.1 ay geçti sanırım yapmayacakmış sigorta..başka işbulursan ona geç demiş..şmdi yine başka iş bakmaya başladı 3.ye.bana da söz verdi artık sorunumuz kalmayacak diye.yani gözz göre göre neden bana söz veriyo ümitlendiriyo bu kaçıncıı böyle
ben de diyorum yine aynıısı olucak işte boşuna ümitlenme diyorum görürsün bilmem ne kırıcı konusuyor.daha askerligi de var.tansıyon rahatsızlıgı var.rahatsızlıgımı saklamak istemıyorum rapor verirlerse gitmicem diyor.bunda da tartıştık biraz ama sonunda okey verdim.
sorun iş konusunda onun verdigi yemin ve sözler.ben de 3 yıldır yoruldum bu tavırlardan çıkmazdanne zamanki askerliği ve işi yoluna koyarsan o zaman görüşelm dedim artık kırmak ve kıırılmak istemiyorum bu sureçte dedim.o da bana hak verdi bu seferinde ama çok da uzuldu inşallah toparlıcam dıye.dün akşamuzerinden beri mesajlaşmıyoruz.sizce dogru mu karar verdim
? biraz karışık oldu ama içimden dökülenler bunlar..
kesinlikle doğru karar vermişssin ama burda erkek arkdşının kişiliğine göre cvp vereblir:) yani bu sözleri verirken gerçekten alşknlktanmı yemnler ediyor yoksa o anda olsa seni mutlu görebilmek içinmi?? 3 yıldır bi ilşkm var diyosun çok uzun enazndan bir söz olması lazm diye düşünüyorum. Ama işinin olmadını askerlini ypmadını bile bile neden böyle bir ilkiyi yürüttün ki kendine yazıkFakat gerçekten seviOsan ßekle. oda sewiOsa bu sürece dayanamyp iyi bir iş bulur diye umuyorum... inşalah... işkurlara gitsin kurslar ücretisz ayrıca günlük 15 tlde para veriyorlar kurs bitimndede işe sokuyorlar.. yani ekeğe iş çok aslında nebiliim Allah yardımcn lsn
![]()