ark.lar slm, ne zmandır okuyorum buna benzer konuları,geçenlerde erkek arkadaşımla da konuştuk yani dünyanın en harika en güzel top
modeli bile olsan,artık bir süre sonra birliktelikler,aşk dahil,cinsellik dahil,arzu dahil herşey sıradan halemi geliyor? yani en başlarda karşıdaki taraf
seni dünya güzeli görüyor mesela aşkından çıldırıyor,arzudan deliriyor,ama herşeyi elde ettikten, (mesela evlendikten,cinselliği flan
yaşadktan,hele hele çocuk sahibi de oldktan sonra...) artk herşey sıradan normal halemi geliyor sizce? bu çok üzücü aslnda yani evlilik de aşkı
öldürüyor derler ama ne bileyim yani buna engel olacak birşey yokmudur daha bnm için bunları söylemek çok erken nişanlı bile değilim fakat
düşüncesi bile beni delirtiyor sizin de fikirlerinizi almak istedim...
Aynı evde yaşamaya başladıktan sonra evet aslında öyle oluyor..
Ben sözlüyken ya da flört ederken buluşmalarımızı birbirimizi özlemelerimizi özlüyorum ne yalan söyleyim..
Surekli beraber olup, her halini gordukten sonra, ve surekli elinin altinda olduktan sonra sanirim ulasilmazlik ve bunun verdigi cekicilik, dolayisiyla ask yok oluyor. ama iyi anlasiyorsaniz sevgi baki kalir ki o da asktan daha guclu bir duygudur.
Surekli beraber olup, her halini gordukten sonra, ve surekli elinin altinda olduktan sonra sanirim ulasilmazlik ve bunun verdigi cekicilik, dolayisiyla ask yok oluyor. ama iyi anlasiyorsaniz sevgi baki kalir ki o da asktan daha guclu bir duygudur.
haklısın bak bu konuda bende sana katılıyorum, sevgi aşktan çok daha güçlü bence sevgi ve saygı asla bitmedkten sonra ilişki pek kolay sarsılmaz sanırım...
Evlilik olduktan sonra sevgi aşk bitmiyor aslında, ama heyecan bitiyor..
Ben mesela eşimin yanına giderken öyle çok heyecanlanırdım ki..
Şimdi de işten gelsin diye yolunu gözlüyorum amaaa eskisi gibi değil...
Flört yıllarınızın tadını çıkarın en güzel günler çünkü
Evlilik olduktan sonra sevgi aşk bitmiyor aslında, ama heyecan bitiyor..
Ben mesela eşimin yanına giderken öyle çok heyecanlanırdım ki..
Şimdi de işten gelsin diye yolunu gözlüyorum amaaa eskisi gibi değil...
Flört yıllarınızın tadını çıkarın en güzel günler çünkü
haklısın heyecan kesinlikle bitiyor bu önüne geçilemez birşey maalesef evliliklerde... bunu göze alarak evleneceksin yapcak bşy yok =) kıymetini biliyorum zaten şu anların herşey o kdr güzel,yeni,masumki daha