Bir tane yumurtam bile büyümezken şimdi..?

_Verda_

𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
19.205
116.792
798
Merhaba kızlar yumurta takibindeyim, 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş..
Çoğul gebelik oluşabilir dedi doktorum, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

canım..görmemiştim konunu :)) benim 4 yumurtam vardı açık tüpün orda biri kapalı yani 4 üde döllenmişti ..senin de 15 yumurtan var tüplerin açık eşinde de sorun yoksa hazır ol sende 2-3-4 Allah ne verdiyse gelebilir:)) e tabi rabbim bilir en iyisini zamanı değilse 1 i bile tutmaz hakkında hayırlısı..

canım..görmemiştim konunu :)) benim 4 yumurtam vardı açık tüpün orda biri kapalı yani 4 üde döllenmişti ..senin de 15 yumurtan var tüplerin açık eşinde de sorun yoksa hazır ol sende 2-3-4 Allah ne verdiyse gelebilir:)) e tabi rabbim bilir en iyisini zamanı değilse 1 i bile tutmaz hakkında hayırlısı..

Nihayet sonunda yazan beri çıktı halimden anlayan..
Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Çok merak ediyorum bakalım
nasibimizde ne var..?

canımsın..yumurtaların kaç mm di canım bir de ağrın oluyor mu ben yumurtalarım oluştukça kasık ağrısı çatlayınca rahim ağrısı kasık ağrısı ölmüştüm 1 ay ağrı çektimm sende durumlar nasl

enyacığım senden bebişlerin haberi gelecek inşallah bu ay, beklentim çok valla, içime öyle doğuyor.

canımsın..yumurtaların kaç mm di canım bir de ağrın oluyor mu ben yumurtalarım oluştukça kasık ağrısı çatlayınca rahim ağrısı kasık ağrısı ölmüştüm 1 ay ağrı çektimm sende durumlar nasl

Sağol canım benim..
Ağrım olmaz mı öldüm öldüm dirildim çatlatma iğnesinden sonra..
Belim koptu resmen yakı yapıştırdım da rahatladım biraz..
Bıçak batması gibi ağrılar oldu, şu an ara ara geliyor.
Gün içinde yokluyo beni, hissediyorum..
En son 15 mm'de bırakmıştım, ama büyümüşler ve çatlamışlar artık
doktor şu an ölçülemez dedi.. Döllenmeyi bekliyolar dedi..
Rabbim ne vericekse hayırlısını versin inşallah..

Ben bu durumlari hic bilmiyorum ama Allah gonlune gore versin çoğul gebelik mi istiyorsun

Benim isteyip istemem değil canım, ikiz filan olursa ne ala:KK66:
3 senedir gebe kalamadım.. İlk iğne tedavimi gördüm..
Doğal yolla gebelik oluşmasını bekliyoruz..
Ve doktorum yumurta sayım çok olunca, çoğul gebelik riski var dedi..
O nedenle soruyorum, hani benim gibi olanlar var mı diye.. :KK66:

enyacığım senden bebişlerin haberi gelecek inşallah bu ay, beklentim çok valla, içime öyle doğuyor.

Taeyang'cığım, inşallah desteğin için sağol ;)
Rabbim sana, bana isteyen her kadına nasip etsin "annelik duygusunu" ..

15 yumrta cok iyi ya.insallah mutlu haberlerini yazarsin cnm.rabbim daha fazla aratmasin.tedavilerin boşa cikmaz umarim..

Ay ne guzelll cok sevindim haberlerini beklioruz dort gozle gun asiri calisma yapin mutlaka
Çift çizgiyi gördüğümde burada kutlama yapacağım zaten canım.. :D
Doktorum da gün aşırı dedi, bakalım inşallah nasip olur.. ;)

Merhaba kızlar yumurta takibindeyim, 15 ve üzeri yumurtam oluşmuş..
Çoğul gebelik oluşabilir dedi doktorum, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ne yapıtında böyle oldu peki ? Ne yedin ne içtin,hangi ilaçları kullandin ? Hayırlısı olur hakkında inş.

Ne yapıtında böyle oldu peki ? Ne yedin ne içtin,hangi ilaçları kullandin ? Hayırlısı olur hakkında inş.
Tedavi gördüm arkadaşım femera kullandım hap olarak..
Çatlatma iğnesi vuruldum, incir kürü uyguladım..
Bal tarçın çörek otu karıştırıp, günde 2 kez aç karnına yedim.
Amin inşallah...

Tedavi gördüm arkadaşım femera kullandım hap olarak..
Çatlatma iğnesi vuruldum, incir kürü uyguladım..
Bal tarçın çörek otu karıştırıp, günde 2 kez aç karnına yedim.
Amin inşallah...
Bende klomen kullandım büyümesi,iğneyle ancak bir iki tane oluyor. Tüp bebeğe başlıcaz..incir kurunu denicektim bi sefer kaynatıp içtim ama çok tatlı oldu. Şekerim var zaten. Saraçoğlu şekeri olanlar yapmasin demiş.bidahada yapmadım bende..çorekotu yağının tabletini yutuyorum bende.ama düzenli değil.aklıma geldikçe..kafam çok karisik yaa..inş.bebeklerimize kavusuruz :KK46:

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gönlündeki olur....
bende hep ikiz üçüz olsun isterim bunu sorunu olmayan birinede uygularlar mı ?

canım nasılsın ağrıların hafifledi mi
Biraz daha hafifledi canım sağol;)
Bel ağrım var kasıklarımda pıt pıt bi'şeyler oluyo sanki..
Ayrıca sabah fark ettim, göğüs ucum normalde çok belirgin olmaz benim, ama artık çok belirgin..
:)

Back
X