Bir tarafta aç, yoksul insanlar... Gelin destke olalım.

cocukaile

EVLİ-MUTLU-HUZURLU-AŞIK-ÇOCUKLU..
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
516
577
123
Bir tarafta mahcup edasıyla çöp arabasını omuzlamış bir küçük... Diğer tarafta kocaman bir ayakkabı mağazası.

Bir tarafta elindeki üç beş kuruşu hesaplayıp çocuklarına birer çikolata almaya çalışan utangaç bir çehre... Diğer tarafta market arabasını tıka-basa doldurmuş bir aile.

Bir tarafta aç, yoksul insanlar... Diğer tarafta patlayacakmış gibi yiyen, sadece kendini düşünen insanlar.

Sizce de bir şeylerde hata yok mu?

Muhtaç kardeşlerimize, yardım bekleyen kardeşlerimize yardım etmeli değil miyiz?

Yediğimizden, giydiğimizden paylaşmalı değil miyiz?

Biz yardıma muhtaç olsaydık, yardım beklemez miydik? Kalbi güzel insan yolu gözlemez miydik?

Yardım istemez miydik?

Gelin beraber yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım edelim. Yetim kardeşlerimize, yoksul kardeşlerimize birer tebessüm armağan edelim.

Gelin kardeşimiz açken, tok yatmayalım.
Hem kendimizi hem kardeşimizi doyuralım.

Gelin sevgiyi, kardeşliği ayakta tutalım.

Tüm operatörlerden 2868' e boş bir mesaj (SMS) göndererek insanlığa 5 TL lik destekte bulunabilirsiniz.(Kızılay)
https://yardimeli.org.tr/e-bagisci/q=66_Kardes-Aile.html
Yardmeli Dernei
İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı

Bir tarafta mahcup edasıyla çöp arabasını omuzlamış bir küçük... Diğer tarafta kocaman bir ayakkabı mağazası.

Bir tarafta elindeki üç beş kuruşu hesaplayıp çocuklarına birer çikolata almaya çalışan utangaç bir çehre... Diğer tarafta market arabasını tıka-basa doldurmuş bir aile.

Bir tarafta aç, yoksul insanlar... Diğer tarafta patlayacakmış gibi yiyen, sadece kendini düşünen insanlar.

Sizce de bir şeylerde hata yok mu?

Muhtaç kardeşlerimize, yardım bekleyen kardeşlerimize yardım etmeli değil miyiz?

Yediğimizden, giydiğimizden paylaşmalı değil miyiz?

Biz yardıma muhtaç olsaydık, yardım beklemez miydik? Kalbi güzel insan yolu gözlemez miydik?

Yardım istemez miydik?

Gelin beraber yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım edelim. Yetim kardeşlerimize, yoksul kardeşlerimize birer tebessüm armağan edelim.

Gelin kardeşimiz açken, tok yatmayalım.
Hem kendimizi hem kardeşimizi doyuralım.

Gelin sevgiyi, kardeşliği ayakta tutalım.

Tüm operatörlerden 2868' e boş bir mesaj (SMS) göndererek insanlığa 5 TL lik destekte bulunabilirsiniz.(Kızılay)
https://yardimeli.org.tr/e-bagisci/q=66_Kardes-Aile.html
Yardmeli Dernei
İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı

devlet babaya aldığımız 1 ekmekten bile vergi veriyoruz..neden devlet vermiyor neden yardım yapmıyor fakir fukaraya...sevgili milletvekillerini ailelerini 7 sülalelerini doyurana kadar fakir fukaraya versin..

çok güzel bir düşünce ama onların fakirleşmesine biz de katkı sağlıyoruz.
nasıl mı?
aldığımız fazladan şeylerle.
iz ihtiyacımız olmayanı alıyoruz.
ve bunu bilen bazı açgözlü üreticiler de zam yapıyorlar.
nasılsa alacak, alınacak.
ve bizim sayemiz de artan fiyatlardan dolayı kıt kanaat alanlar maalesef ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar.
çöpe attığımız ekmek bile onların boğazından alınmış bir nimet.

Back
X