• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tek bende mi var? Ne olur bir bakın :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Çok ilginç hissediyorum kendimi bazen.Acaba ruh hastasımıyım diye düşünmekten alamıyorum kendimi çoğu zaman.Normalde mantıklı akıllı bir insanımdır.Ama bütün insanlar arkamdan konuşuyor zannediyorum..beni sevmeyenler dedikodumu yapıyor diye düşünüyorum.arkadaşlarımın yanından kalktığımda arkamdan bişeyler söylediklerini düşünüyorum..eskisen güvendiğim birkaç insandan kazık yedim acaba bunların izlerimi kalmış bilmiyorum ama bu yükü taşımak yoruyor artık beni.birileri iyi bişey bile söyleseler arkamdan kulağıma gelse rahatsız oluyorum.yada birileri yanımda dedikodu yaptığında acaba benim arkamdanda böylemi diyorlar die kafama takıyorum.dün ofiste çalışırken yan ofiste sevmediğim bir kız arkadaşıyla 1 saat muhabbet edip gülüştüler,içim içimi yedi bendenmi konuşuyorlar diye :((
bişey bilen varsa söylesin,yada etrafınızda varmı böyle kişiler
neolurr yardımm edin bana:(((

canım kim ne derse desin ki bunu sen düşünüyosun ama öyle bişey yok bence sen takma kafana sen seni bildikten sonra seni sevenler seni bildikten sonra gerisi boş .......isteyen istediğini konuşsun be güzelim..rabbim bilsin ....

Allah allah..
bu durum hayatınızı çok fazla etkiliyorsa psikolojik destek alın..

Farzet ki gerçekten düşündüğün gibi arkandan konuşuyorlar, ne kadar önemli ki?

Bu onların karaktersizliğini gösterir. Kafana takma böyle şeyleri.

amaaannn salla be güzelim ne olacak konuşurlar tabi insanlar çekemediklerinin arkasından ne var bunda?

başka işleri yok beyinleri yok bişeyler düşünebilecek.... anca buna akıl erdirebiliyorlar işte...

ne takıyorsun konuşurlarsa konuşsunlar hiçç önemli değil zaten o kouşanları insanlar iyi bilirler...

sen ağır başlı devam et canısı dedikodu yapılıyorsa yanında kaç bence... çünkü bu insanlara da gıcık kapanlar vardır.. onlardan da uzaklaştırma kendini böylelikle.... sen takma kafana böyle şeyleri boşver canımmm işine gücüne bak.....

Olur böyle şeyler iş hayatında üzerine alınma sen.............................

düşünebilmek insanı en yüce varlık yapan şeydir!! yeter ki paronoyak olma..
düşünmekle gardını alabilirsin ama boş yumruklar da savurabilirsin...

Çok ilginç hissediyorum kendimi bazen.Acaba ruh hastasımıyım diye düşünmekten alamıyorum kendimi çoğu zaman.Normalde mantıklı akıllı bir insanımdır.Ama bütün insanlar arkamdan konuşuyor zannediyorum..beni sevmeyenler dedikodumu yapıyor diye düşünüyorum.arkadaşlarımın yanından kalktığımda arkamdan bişeyler söylediklerini düşünüyorum..eskisen güvendiğim birkaç insandan kazık yedim acaba bunların izlerimi kalmış bilmiyorum ama bu yükü taşımak yoruyor artık beni.birileri iyi bişey bile söyleseler arkamdan kulağıma gelse rahatsız oluyorum.yada birileri yanımda dedikodu yaptığında acaba benim arkamdanda böylemi diyorlar die kafama takıyorum.dün ofiste çalışırken yan ofiste sevmediğim bir kız arkadaşıyla 1 saat muhabbet edip gülüştüler,içim içimi yedi bendenmi konuşuyorlar diye :((
bişey bilen varsa söylesin,yada etrafınızda varmı böyle kişiler
neolurr yardımm edin bana:(((

sizde bu obsesion haline gelmiş. biraz fazla abartıyorsunuz herşeyi. herkes neden hep sizi konuşsun.. bence bunu düşünmekten vazgeçin.. yoksa böyle yaparsanız etrafınızdaki herkesi kaybedersiniz..

birilerinin sizin aarkanızdan konuşmasından çok
sizin neden böyle düşündüğünüz önemli...
psikolojik destek almayı düşündünüz mü?

Bu düşünceleri kafandan atmaya bakmalısın başka meşguliyetlerle. Kendin başaramıyorsan psikolojik destek almalısın. Çünkü önemsemediğimiz bazı durumlar kronikleşirse önüne geçilemez hal alır. Böyle düşünmek normal bir durum değil.

bence daha önceki arkadaşlarının sana yaptığı yanlıştan kaynaklanmış.paronaya belirmiş sizde.aynı şeyi eskiden bende yaşadım.insanlara şüpeyle yaklaşmak iyidir herzaman negatif düşünmeli (dozunda)ki pozitifler size sürpriz olsun.benimde şüpe olayım sizin gibiydi abartmaya başlamıştım.kendi kendime zarardan başka birşey değildi yaptığım.kırdığım insanlarda oldu hala düzelmeyen dostluklarım bitti.

psikolojik tabi ama doktorluk değil bence.herşey sizde bitiyor.biraz dilinizde dua olsun inanın herşey düzelecek.

bizim kalbimizi bizden iyi bilen inanın bir olan ALLAH tır.çok sıkıntılar çektim çok gözyaşı döktüm.istediğimin ne olduğunu benden iyi bilen,benim için en hayırlısının ne olduğunu bilen mevlam benim sıkıntılarıma son verdi.istediğimin ne olduğunu bilmediğimi anladığım anda sadece 1 ay dua ettim içten ama......ve 1 ay sürmedi inanın.size yemin ederim bir anda herşey yoluna girdi.bun yaşadıklarım evlenmeden önceydi.3 yıllık evliyim ve hergün şükür ederim rabbime.duam şuydu;

ALLAHIM YAPACAK BıRŞEY BULAMIYORUM.BANA ÇIKIŞ YOLU GÖSTER SANA YALVARIYORUM.duam buydu inan bana.

sana temin ederim içten yaradana açılan elleri mevlam geri çevirmiyor.dilinden dua eksik olmasın.mevlam yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
konuşsunlar ?hatta onların tek işi gücü seni konuşmak olsun ! senin derdinle yesinler kendilerini be güzelim ne takıyosun..
kendine yapıyosun ne yapıyosan bu kadar dert edilir mi yahu ?

Bende de vardır şüphe ve kuruntu... Ama bu denli değil , üzülmem...

Eve gelen komşularım ben daha mutfaktayken yaptığım pasta çeşidini az bulmuş dedikodumu yaparken , vıdı vıdı ederken suç üstü bastım :roflol: Direk "kusuruma bakmayın artık, vakit olmadı ..."

filan diyiverdim ... Kıpkırmızı oldular ...Çok fenayım biliyorum , kulaklarım acayip hassastır, hislerim de beni yanıltmaz genelde...

Gelelim sana tatlım, sen ne diye üzülüyosun ki bak insanlar dedikodu yapmayı çok sever ,kadın -erkek herkes müptelası malesef...Mutlaka ediyorlardır , seni de beni de berikini de... Etsinler ne var

bunda ,gül geç ... Dedikodunun yapıldığına emin olsan bile gül , boşver... Hayat senin hayatın , dilediğin gibi yaşarsın... Herkesin eksiği var , kendi eksikliklerine dönüp baksınlar ... Rahat ol biraz ...

Kimseyi de tınlama tabir-i caizse yerimseniben

Son düzenleme:
kendimi güçsüz ve yalnız hissettiğim dönemlerde ben de senin gibiydim..
senin sorunun da bu olmalı bence..
doğrularını ve yanlışlarını çizip,bunu yaşam tarzında standartlaştırdığın takdirde;hem olumsuz bakışlardan uzaklaşırsın,hem de dierlerinin ne kadar önemsiz olduğunu görebilirsin..
başarılar..

ailen seni yetiştirirken psikolojik şiddete maruz kaldın mı?

çünkü bir özgüven eksikliği seziyorum...

mutsuz bir çocukluk, ailenin sürekli aşağılaması, anne baba ilgisizliği bu tür travmalar özgüvenini kırmış olabilir diye düşünüyorum...

uzman desteği alarak bu sorununu çözebilirsin.

ailen seni yetiştirirken psikolojik şiddete maruz kaldın mı?

çünkü bir özgüven eksikliği seziyorum...

mutsuz bir çocukluk, ailenin sürekli aşağılaması, anne baba ilgisizliği bu tür travmalar özgüvenini kırmış olabilir diye düşünüyorum...

uzman desteği alarak bu sorununu çözebilirsin.

evet katılıyorum.iyi tez

Bir kere at bu düşünceleri kafandan,arkandan knuşsunlar hem sana bi zararrı olmaz ki bu onların ne karakterde olduğunu gösterir ama bu durum seni çok rahatsız ediyorsa bi uzmandan yardım alman en doğrusu....

amann..
kim ne demiş, ne söylemiş, arkamdan mı konuşmuşş...
hiç umrumda değil...
inancım var, kul hakkı diye bir şey var.
canını sıkacak bir şey konuşuluyorsa arkandan, senin adına ,Yüce Rabbim soracak zaten hesabını

Back
X