• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tek bende mi var? Ne olur bir bakın :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyisi takmamak eger takarsan daha kötü olursun boşver desinler herkes kendisinden sorumlu ve bence senin yanında dedikodu yapıyorlarsa kendi tercihimdir onlarla bişey paylaşma ve mümkün olduğunca az görüş bölece çok takmazsın senden uzak oldukdan sonra kulağın kapalı olur...

evet canım konuşmuş alabilirler hatta daha fazlasını yapıp dedikodunu da yapmış olabilir.ne yapabilirsin ki?herkes aynı şeyi yapmıyor mu sen de dahil,başkaları hakkında konuşarak vakit geçirmiyor muyuz?biraz objektf olalım lütfen.

Çok ilginç hissediyorum kendimi bazen.Acaba ruh hastasımıyım diye düşünmekten alamıyorum kendimi çoğu zaman.Normalde mantıklı akıllı bir insanımdır.Ama bütün insanlar arkamdan konuşuyor zannediyorum..beni sevmeyenler dedikodumu yapıyor diye düşünüyorum.arkadaşlarımın yanından kalktığımda arkamdan bişeyler söylediklerini düşünüyorum..eskisen güvendiğim birkaç insandan kazık yedim acaba bunların izlerimi kalmış bilmiyorum ama bu yükü taşımak yoruyor artık beni.birileri iyi bişey bile söyleseler arkamdan kulağıma gelse rahatsız oluyorum.yada birileri yanımda dedikodu yaptığında acaba benim arkamdanda böylemi diyorlar die kafama takıyorum.dün ofiste çalışırken yan ofiste sevmediğim bir kız arkadaşıyla 1 saat muhabbet edip gülüştüler,içim içimi yedi bendenmi konuşuyorlar diye :((
bişey bilen varsa söylesin,yada etrafınızda varmı böyle kişiler
neolurr yardımm edin bana:(((

Canim yazdiklarinin aynisini bende yasadim, hatta hala yasiyorum ama yavas yavas atlatiyorum bu durumu. Bende dost kazigi yedim. insanlara olan guvenimi kaybettim. Ama sonra arkadaslarin yazdigi gibi dusunmeye basladim, hakkimda konussalar nolur konusmasalar nolur millet beni iyi bilse nolur kotu bilse nolur umursamamaya basladim. zor umursamamak ama boyle kendimi cok daha iyi hisediyorum. Erkek arkadasim bu konuda bana cok yardimci oldu hep konusdu bu konuyu benimle. seninde konusabilecegin bir yakinin varsa bu konu uzerine konusmayi dene derim. Allah yardimcimiz olsun :1hug:

padişahın arkasından bile söverler bacım hiç duymadın mı sen.bunları düşünürsen evin yolu bulunmaz ya...

Bencede bir uzmana danışmanda fayda var canım :teselli:

Back
X