Güzel bir mesleğiniz var kendinize uygun statüde birini kolaylıkla bulabileceğiniz düşünüyorum. Ha doğru kişiyi bulmak emin olmak güvenmek elbette yaş itibariyle daha zor ama her seçim bir vazgeçiş. Bu arada bende bekarım benzer yaslardayiz sizin kadar olmasa da bende geziyorum tek başıma ne mutsuzum ne çok mutluyum. Ama bazen biraz o kişiyi tanımak gerekir ya hemen kestirip atmamak lazım belli kriterlere uyuyorsa. Ama gözlemlediğim bizim yaşlar genelde erkekler evli maalesef ya da dul ajdjdjdj ve ona rağmen 20lere bakma sevgili olma ve evlenme luksleri var. Çünkü onlar erkek. Biz kadınlar sürekli negatif ayrımcılık yaşıyoruz maalesef her anlamda. Ama doktor olsam özgüvenli olurdum siz değilsiniz demek istemiyorum ama şöyle aç profilini at fotoğraflarini falan bak bakalım kuyruk oluyor mu olmuyor mu

ayrıca muhafazakar olduğunuz için mi uzun ilişkiniz olmadı eğer öyle ise onunla da ilgili bir gözlemim var

tanıdığım kim varsa sonradan açılan kapısında kuyruk oldu birden kısmeti çoğaldı. İnsanlar daha uzak ve mesafeli olabiliyor muhafazakar olunca. Abla teyze olarak görüyorlar ya, onu kastediyorum. Bu da bir realite.