Bir telefonla hayatım kabusa döndü

gizli numaradan aramasindan belli zaten...acikca takmis biri size esiniz ispatlamis ne güzel...daha kafaya takmaniza gerek yok bence....
hem kendinizi hem esinizi üzersiniz gereksiz yere...
böylece sizi rahatsiz etmek isteyen kiside amacina ulasmis olur......böylelerine istedigini vermeyin...
yoksa daha cok rahatsiz etmeye baslarlar....

eskiden şu gizli numaralardan gelen ve aldatılıyorsunuzla biten telefonlar bana çok ilginç gelirdi taa ki başıma gelene kadar.4gün önce tatilden döneceğim gün böyle bi telefon aldım tabi o yol nasıl bitti hatırlamıyorum.eşim olmadığım süre içinde nerde kiminleydi bana ispatladı ama ben paranoyak oldum artık eşimin her hareketinden bi mana çıkarıyorum kafam çok karışık gizli numara olduğu için arayanıda bulamıyoruz nasıl çıkıcaz işin içinden bilmiyorum ama çok kötü bi durum allah kimsenin başına vermesin .sadece paylaşmak istedim çünkü bunaldım

sadece bir kereye mahsusmu arandin yoksa bir kac kezmi ? bir kereligine aradilarsa oyle rast gele numara cevirip esek sakasi yapmak isteye bilirler bende cok takilma esine guvenin vardsa...

burada da bircok kadinn yarisiyor haber vermek icin..yok gizli numaradan mi arasam yok mail mi atsam..bunlara cok kiziyorum..boyle kadinlarin karsisindakine iyilik yapmak degil gizliden bir haz aldigini dusunuyorum..konumuza gelirsekte;
esin ispatlamis nerde oldugunu..ama hala icin rahat degilse gizli takibe al..yapanin eline ne gecti anlamiyorum...

Back
X