• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü bitmeyen evliliğimiz

Nagehan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
22
22
88
46
Arkadaşlar 18 yıllık evliliğim devam ediyor. Dün kızım sınava girdi.surekli sabrediyor dün kızım sınavı atlatana kadar ama eşim olacak kişi kızımın sınav öncesi kavga çıkarttı .sürekli böyle kavga sebebimiz ben ona ters bakmışım. Sus diyorum kız duyacak işaret parmağını bana doğru sallayıp sınav bitince gerekeni yapacam bosanacam diyor şu 2 senedir sürekli bunları söylüyor ama uygulamıyor bugün sınav bitti uygula artık dedim ama hiç birşey yapmıyor artık çok yoruldum . Bu arada çalışmıyorum bende hiç geri adım atmak istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri söylüyor aile danışmanına ben gittim onu goturemedim .iki sene önce çocuklar da çok mutsuz.

Bu kadar mutsuz oluyorsanız siz boşanmayı deneyin. Çocuklar da mutsuzsa neden devam ettiriyorsunuz?

Tek kavganız bu mu, sizin ona ters bakmanız mı. Siz beklemeyin boşanın dicem ama. Ayrıldıktan sonra aileniz, size destek olacak kimse varmı. Hiç çalıştınız mı. Yada çalışma durumunuz yokmu. İlk başka bir işe girerek bi yerden başlayabilirsiniz.

Ailem el neder derdinde isim yok . Davayı açacak avukat param yok .. kenarda hiç param
Tek kavganız bu mu, sizin ona ters bakmanız mı. Siz beklemeyin boşanın dicem ama. Ayrıldıktan sonra aileniz, size destek olacak kimse varmı. Hiç çalıştınız mı. Yada çalışma durumunuz yokmu. İlk başka bir işe girerek bi yerden başlayabilirsiniz.
Ailem hiç destek değil . İş bulamıyorum yaşım da 40 hiç çalışmadım . Önlisans mezunuyum.

Back
X