Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Işte bunlar hep çocuklara ders anlatmaktan oluyor. Yaptığının farkına kendisinin varması lazım. Şimdi hatasını kabullenmek istemedi galiba. Sakince düşününce anlar umarım.

Anlamıyor ona bunu anlatamıyorum daha nasıl anlatabilirimki bilmiyorum . Düzgünce bir konuyu 10 kere farklı örneklerle anlatmandan sıkılıyorum istediğin her şeyi bana anlatabilrsin ben herşeyi dinlerim ama sen aynı şeyi on kez anlatıyorsun ve bir de çok detaylı anlatıyorsun ve ben bundan sıkılıyorum o zaman konuşasım gelmiyor ben seninle sohbet edebilmek istiyorum dedim . Yemin ederim gerçekten aynı bu üslüp ile dzgünce kelimesi kelimesine söyledim . Bana cevaben dediki sende insanlara dğer vermiyorsun benim konuşmamın ne zaman kısaltıp kısaltmıycağımı neyi örnek verip veriyeceğimi sana mı sorcam dedi bana . Bende sen öğretmen olduktan sonra böyle oldun ama ben gerizekalı değilim anlıyabiliyorum başka yerlere çekiyorsun bu şekilde nasl anlaşablrz dedim ama anlamak istemiyor anlamıyor . Ben hamileyim uzağıma bağlıyo sen şöylesin böylesine bağlıyo .

Çok uzun olcak ama bi örnek daha veriyim bebeği için özel hastaneye gidiyo bir test yapılcakmş 300 tl miymiş neymiş neyse bende çok pahalıymş başka doktora yaptırıp raporu doktoruna götüreblrsin aslında dedim . O da ama sürekli doktor değiştirmek iyi değil her doktorun görüşü farklı filan dedi . Bende haklısın doğru dedim aynı doktor önemlli bencedde dedim evet önemli ciddende anladm bunu . Ama ben anladm diyip anladığımın ispatını ona anlatırken bana işte mesela örnek veriyorum bi problem çözdürürsün öğretmene ötekide farklı der filan diye yine başladı bende anladm tmm gerek yok örneğe dedim anlatmaya devam etti .

sen kıracak bır sey soylememıssın. sakınlesınce arar. abla ya sımdı o akıl vermen , laf solemen hosuna gıtmez.
sınırı gecınce yazar herhalde. normal abla yazar :KK19:

Annem söyledi hıçkırarak ağlamş telelefonda benimle knşmak istemiyo diye yine beni anlamamş . yanlş anlamş .
Bende yine mesajla anlattım . ve lütfen yanlş anlama ben seninle knşmak istemiyorum demedimki ben seni çok seviyorum sen benim canmsın tek kardeşimsin ablamsın sen benim için çok değerlisin kırılma neden böyle yanlş anlıyıp ikimizide üzüyorsun dedim ben sadece birşeyi farklı yerlerden on kez anlatmandan sıkılıyorum dedim sana beni bi daha arama benimle konuşma demedimki dedim öyle desem üzülürsün ama öyle demedimki dedim . Küsmekle bir sorun çözülmez lütfen beni ara dedim .

Back
X