BİR TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM

yagmur_gibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
22
5
1
42
33 yaşındayım,evliyim, evliliğimde bazı sıkıntılar oldu, şu an bir sıkıntı yok.herşey iyi derken bu sefer de sudan bir sebeple babam küstü.babam 65 yaşında, bugüne kadar hiç anlaşamadık, yeri geldiğinde hakaret, fiziksel şiddet vs uygular ve onu sevemiyorum ama başım sıkıştığında da arıyorum...Ama babamla aynı ortamda olmak istemiyorum,sürekli laf sokar, üniversite okuttuğunu kafama kakar, iyibirişim olmadığını söyler vs.beni hep rencide eder.evden kovmuşluğu da geçmişte birçok kez olmuştur.
babamla 3,5 yıldır görüşmüyordum, ta ki eşim bana şiddet uygulayana kadar, mecburen çağırmak zorunda kaldım vs..şu an eşimle iyiyiz, babamla sıkıntı var.ben babamla hayatım boyu görüşmek istemiyorum ama bu ne kadar doğru bilmiyorum, öte yandan babamın hayata bakışı hoşuma gitmiyor.
siz benim yerimde olsanız böyyle bir baba ile görüşürmüydünüz?
en son hastanede bana ş...siz diye hakaret etti.bıktımartık

memurum doğum iznindeyim
Böyle bir babayla görüşmezdim. Hatta ben bana vuran babamdan da şikayetçi olurdum ama bu çok uç bir örnek. Baba tabi, başınız sıkıştığında arayacaksınız. Ancak bence sorun eşiniz. Şiddet affedilemez bence.

Zor günlerde kanat gerdiğini anlayabiliyorum bunu yapan baba kızına neden kötü davranir onu anlamaya çalışıyorum .
istediği evlat değilmişim, evlilik yolunda gitmedi, çok sorunlar oldu, darp etti eşim, işimtam istediğimgibideğil,maaşım az o benden daha farklı bir glişim bekliyordu sanırım, hayal kırıklığı yaşıyorve bunu bendne çıkarıyor

istediği evlat değilmişim, evlilik yolunda gitmedi, çok sorunlar oldu, darp etti eşim, işimtam istediğimgibideğil,maaşım az o benden daha farklı bir glişim bekliyordu sanırım, hayal kırıklığı yaşıyorve bunu bendne çıkarıyor[/QUOTE

Babanla aranı düzeltebilirsin ama bence burda asıl sorun eşinin darp etmesi neden müsamaha gösteriyorsun ?

müsamaha göstermedim, ilgili şikayetleri yaptım bizzat, tüm akrabaları biliyor...sonuçta şiddet 2 kez oldu,2. şikayet ettim ve şu an iyiyiz, 1,5 yıldır hiçbişi yok.
babama sığındığımda babamda şiddet uyguladı

çoğunlukla tepkilerinde sorun, kendimi de sorguladım ama tabi ki hatalarım var ama milattan önceki olayları açar, takar, başıma vurur, ne gerek var sizce
Benim annemde öyle aynen anlattigin gibi.ama emin ol seni çok seviyor canisin kanisin senin iyiligin için belkide böyle.hatel kirikligi yaşamiş daha farkli şeyler bekliyordu kizindan

Istesende iatrmesende goruseceksin arkadaşım.araya mesafe koy zorunlu durumlar dışında gorusme

şiddet gördüm diye babanızla görüşmek istemiyorsunuz ama şiddet gördüğünüz adamla aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz.. birinin şiddetinden kaçmak için size şiddet uygulayan diğer bir adamdan medet umuyorsunuz ve 33 yaşındasınız.. kocanız bir daha dövdüğünde polisten yardım isteyin muhattap olmak istemediğiniz bir adamdan değil..
kendi göbeğinizi kendinizin kesmesi gerekecek yaştasınız..

şiddet gördüm diye babanızla görüşmek istemiyorsunuz ama şiddet gördüğünüz adamla aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz.. birinin şiddetinden kaçmak için size şiddet uygulayan diğer bir adamdan medet umuyorsunuz ve 33 yaşındasınız.. kocanız bir daha dövdüğünde polisten yardım isteyin muhattap olmak istemediğiniz bir adamdan değil..
kendi göbeğinizi kendinizin kesmesi gerekecek yaştasınız..
o adam babam ama

o adam babam ama

iyide babanı sevmiyorsun görüşmek istemiyorsun.. işin düşünce ararsan adam tabiki hayatına karışmakta hak görür kendine..
baban olunca ne oluyor .. sonuçta şiddet gördüm diyorsun.. hala çelişkilisin.. kan bağın olan adam seni dövmüş ama görüşmek istemiyorum diyorsun.. elin adamı seni dövmüş aynı yatağı paylaşmakta sakınca görmüyorsun..

Back
X