- 25 Mart 2016
- 22
- 5
- 1
- 42
- Konu Sahibi yagmur_gibi
33 yaşındayım,evliyim, evliliğimde bazı sıkıntılar oldu, şu an bir sıkıntı yok.herşey iyi derken bu sefer de sudan bir sebeple babam küstü.babam 65 yaşında, bugüne kadar hiç anlaşamadık, yeri geldiğinde hakaret, fiziksel şiddet vs uygular ve onu sevemiyorum ama başım sıkıştığında da arıyorum...Ama babamla aynı ortamda olmak istemiyorum,sürekli laf sokar, üniversite okuttuğunu kafama kakar, iyibirişim olmadığını söyler vs.beni hep rencide eder.evden kovmuşluğu da geçmişte birçok kez olmuştur.
babamla 3,5 yıldır görüşmüyordum, ta ki eşim bana şiddet uygulayana kadar, mecburen çağırmak zorunda kaldım vs..şu an eşimle iyiyiz, babamla sıkıntı var.ben babamla hayatım boyu görüşmek istemiyorum ama bu ne kadar doğru bilmiyorum, öte yandan babamın hayata bakışı hoşuma gitmiyor.
siz benim yerimde olsanız böyyle bir baba ile görüşürmüydünüz?
en son hastanede bana ş...siz diye hakaret etti.bıktımartık
babamla 3,5 yıldır görüşmüyordum, ta ki eşim bana şiddet uygulayana kadar, mecburen çağırmak zorunda kaldım vs..şu an eşimle iyiyiz, babamla sıkıntı var.ben babamla hayatım boyu görüşmek istemiyorum ama bu ne kadar doğru bilmiyorum, öte yandan babamın hayata bakışı hoşuma gitmiyor.
siz benim yerimde olsanız böyyle bir baba ile görüşürmüydünüz?
en son hastanede bana ş...siz diye hakaret etti.bıktımartık