BİR TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM

gene de üzmeyin kendinizi.. elinizden geleni yaptıysanız, babanıza rağmen, tamamdır bence. görüşmeyecekseniz bile bi hellalleşseniz ..

Babaların golgesı yeter ölümlü dnyada kımseyle kusme bence, yasını basını almıs adam gıt elını op utandır hatadını yuzune vurma ıyı davran babacım de bence ancak o zaman hatasını anlayacaktr

Belki de sorun sizdedir.
Hem babanizla hem esinizle anlasmiyorsunuz hemde arkadaş cevreniz yok. Hepsi bi arada olunca sorun sizdeymis gibi geliyor

bir arkadaş çevrem yok,uç durularda yardım isteyeceğim,kimi aramalıydım bilmiyorum, zor günlerde kol kanat gerer, gelir babam
O zaman dar günde o size evladım diye sahip çıkıyorsa sizde nolursa olsun size sahip çıkan büyüten babanıza sahip çıkın

Tabi babaninizin laflarini, hareketlerini kaldiramayip babanizla 3 sene gorusmessiniz anca basiniz sikistimi ararsiniz ama koca dayak atinca sorun yok barisip koynuna girersiniz. :))))) Bazi insanlar hayatlarini hakediyor bence. Sizde öyle.

Konuda babanızla olan sorundan çok eşinizin şiddet uygulamasına takıldım.
İnsan babasını seçemez, anlaşmak zorunda değilsiniz ama eşiniz sizin tercihiniz.
Ve orada hatanın en büyüğünü yapmışsınız bu evliliği sürdürerek...

Back
X