Bir türlü cözüm bulsbulamiyoruz

Yani isteksiz erkek daha kötü inan o ömür boyu basa bela, yine istekliyse yorgun olmadığın ve uygun olduğun zamanlarda karşılık verirsin.yok isteksiz olsaydı ev arkadaşı modu daha çok canını sikardi. Bence eşin yorulmuyor,yorulmayan erkek kadının tepesinden inmez sizin ki o misal.kural koyun madem, bana daha çok yardımın olursa en azından az yorulurum ,bende isterim ve biseyler daha kaliteli olur diyin.siz yemek yaparken o sofra ortaya konulup kaldırılana dek çocuklarla eşiniz ilgilensin mesela,bi yandan yemek yaparken çocuklara da koşuyorsunuzdur eminim.yemek sonrası yavrularinizla siz ilgilenirken eşiniz makineye yerleştirsin bulaşıkları,çay demlesin, yanına atıştırmalıklari koysun,meyva hazırlasin getirsin misal.cocuklari banyoda birini eşiniz,diğerini siz yıkayın mesela ikiside size olmasin.yada kıyafetlerini eşiniz giydirsin fln ama iş bolumu çok mantıklı inanın, sizde insansınız kocanizi istemez misiniz hiç ama yorulmamam şart reddetmemem için fln diyin.bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

Zaten şu evliliğin en büyük handikapı bu ne yazık ki. Arzulanmak insanın hoşuna gidiyor ama böyle trip atınca hayır derdinin sadece uckuru olduğunu görüyor ve sinir oluyorsun. Hiç yaklaşmayınca da acaba beni artık istemiyor mu beğenmiyor mu düşüncesi insanı rahatsız ediyor. Bizim de tartışmalarımiz hep bundan çıkıyor çıkarsa. Eşinize çocuklarla ilgili daha çok sorumluluk vermek bir çözüm olabilir sanırım bilmiyorum. Oturup konuşmak lazım. Uykusunu alıp dinlenen adam hem evde hem işte fır dönen kadın gibi yorgun olmaz tabi. Yorgunlukla nasıl alakası olmaz ayrıca ya. Cemkirin sadece sen kendini düşünüp benim ihtiyaçlarımi önemsemeyen bencilin tekisin diye.

Eşim işten gelir yemeği yer arkadaşları ile dışarı çıkması gerekir büyük kızımı uyumadan çıkmasına izin vermem mesela uyut nereye ister git derim.

Bende insanım uyutur öyle çıkar bende ayagimi uzatır çayımı içerim. Sorumluluğu paylaştır yardım iste çocuklar gün boyu zaten çok yoruyor insanı. Birde üç aylık kızım var 3 aydan beri bizde de vardı ilgi sorunu geçen akşam çocukları uyuttuk bir kahve yaptım karşılıklı içtik sonrası maglum hoşuna da gitti. Kendinize de zaman bulmaya çalışın.

Back
X