Bir turlu işin içinden çıkamıyorum:(

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Merhaba kızlar, benim bir erkek arkadaşım var ama aramızda duygusal bir şey olmadı şu ana kadar. Ancak ben onun bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyordum uzun zamandır. Hareketleri hep bu yöndeydi. Ancak ne olursa olsun soylemedi. Ben hep hissettim birşeyler olduğunu şuanda da okulum bitti diye canıma tak etti başka bir yakın arkadaşımıza söyledim durumu o bana karşı birşeyler hissediyor mu bana doğruyu soyle diyerek. Once sen soyle dedi sen hissediyor musun ona karşı. Durust ol demiştim ona ben, ben de durust oldum ve evet ben de olumluyum eğer sen olumluysan dedim. Ama o bilmediğini, belki bir ihtimal olabileceğini söyledi. Ancak bunlar birlikte yatıp kalkan çocuklar bilmemesi imkansız. Palavra atma evet ya da hayır de dedim, hayır o zaman yok öyle bir şey dedi. Çok uzuldum ama sonra geçti, aradan 2 hafta geçtikten sonra hoşlandığım çocuk bana aniden evlilik ile ilgili bir site attı, evliliğinizin devamı için bir mühendis ile evlenin başlığı altında. Bu arada ikimiz de muhendisiz. Tam kendimi alıştırmıştım hayır cevabına ki bu kafamı karıştırdı :( Ne duşunursunuz?

Merhaba kızlar, benim bir erkek arkadaşım var ama aramızda duygusal bir şey olmadı şu ana kadar. Ancak ben onun bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyordum uzun zamandır. Hareketleri hep bu yöndeydi. Ancak ne olursa olsun soylemedi. Ben hep hissettim birşeyler olduğunu şuanda da okulum bitti diye canıma tak etti başka bir yakın arkadaşımıza söyledim durumu o bana karşı birşeyler hissediyor mu bana doğruyu soyle diyerek. Once sen soyle dedi sen hissediyor musun ona karşı. Durust ol demiştim ona ben, ben de durust oldum ve evet ben de olumluyum eğer sen olumluysan dedim. Ama o bilmediğini, belki bir ihtimal olabileceğini söyledi. Ancak bunlar birlikte yatıp kalkan çocuklar bilmemesi imkansız. Palavra atma evet ya da hayır de dedim, hayır o zaman yok öyle bir şey dedi. Çok uzuldum ama sonra geçti, aradan 2 hafta geçtikten sonra hoşlandığım çocuk bana aniden evlilik ile ilgili bir site attı, evliliğinizin devamı için bir mühendis ile evlenin başlığı altında. Bu arada ikimiz de muhendisiz. Tam kendimi alıştırmıştım hayır cevabına ki bu kafamı karıştırdı :KK43: Ne duşunursunuz?
Başka bir yakın arkadaşınız bayansa güvenmeyin.

Başka bir yakın arkadaşınız bayansa güvenmeyin.
Hayır erkek, üstelik çok yakın arkadaşım benim uzulmeme dayanamaz, bu durumda hiç sormadı uzulup uzulmediğimi. Teselli bile etmedi hatta hayır dedikten sonra çok keyiflendi guldu falan. Anlam veremedim hiçbir şekilde. Hoşuna giden neydi diye de soramadım.

o yakın arkadaş erkek ve hayır hoşlanmıyor dediyse güvenmeyin çünkü muhtemelen o yakın arkaddaş dediğiniz şahısta sizden hoşlanıyordur

Hayır erkek, üstelik çok yakın arkadaşım benim uzulmeme dayanamaz, bu durumda hiç sormadı uzulup uzulmediğimi. Teselli bile etmedi hatta hayır dedikten sonra çok keyiflendi guldu falan. Anlam veremedim hiçbir şekilde. Hoşuna giden neydi diye de soramadım.
Erkekse sizden hoşlanıyor olabilir, yine sağlıklı olmaz.
Böyle şeylere çok ihtimal veriyorum ben.
Bence aracı sokmadan direk siz konuşun.
Açık açık duygularınızı söylemeden, aracı sokmadan bir şekilde bu konudaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Canim bu erkeklerin kafasi herseye basmiyor, aklinca seni nasil tongaya getirdim de agzindan lafi aldim diye gulmustur arkadasin.
Sana evlilik sitesini hoslandigin cocuk mu atti? Sen de esprili bir cevap, iletisimi koparma, ilgisi varsa kokusu cikar yakinda.

evet çocuğun benden hoşlanma ihtimalini de duşundum ancak, onun istediği tarzda bir kız değilim ben o da biliyor yani kesin böyle bir şey düşünmediği. Sadece şaşırdım tavırlarına.

Canim bu erkeklerin kafasi herseye basmiyor, aklinca seni nasil tongaya getirdim de agzindan lafi aldim diye gulmustur arkadasin.
Sana evlilik sitesini hoslandigin cocuk mu atti? Sen de esprili bir cevap, iletisimi koparma, ilgisi varsa kokusu cikar yakinda.
evet evlilik sitedini o attı. Üstelik yanımdayken sürekli evlilikten bahsediyorlar. Hoşlandığım çocuk şuan memleketinde okul bittiği için ve benim ondan hoşlandığımı biliyor buyuk ihtimalle söylemiştir çok sevgili diğer arkadaşım. Biliyorsa ve bana iyi bir gelecek için muhendisle evlenin yazısını atması da hayır cevabına uygun bir davranış mı sizce?

evet evlilik sitedini o attı. Üstelik yanımdayken sürekli evlilikten bahsediyorlar. Hoşlandığım çocuk şuan memleketinde okul bittiği için ve benim ondan hoşlandığımı biliyor buyuk ihtimalle söylemiştir çok sevgili diğer arkadaşım. Biliyorsa ve bana iyi bir gelecek için muhendisle evlenin yazısını atması da hayır cevabına uygun bir davranış mı sizce?
Sana acik acik hayir dedimi ki? Belki senin hislerinden emin olmadan diger cocuga da bisey yansitamadi.

Bence acik acik konus, X ile aramizda boyle bir muhabbet gecti, kesin kulagina gitmistir. Umarim seni rahatsiz etmedim de. Bakalim tepkisi ne olacak, kaybedecek ne var di mi?

Sana acik acik hayir dedimi ki? Belki senin hislerinden emin olmadan diger cocuga da bisey yansitamadi.

Bence acik acik konus, X ile aramizda boyle bir muhabbet gecti, kesin kulagina gitmistir. Umarim seni rahatsiz etmedim de. Bakalim tepkisi ne olacak, kaybedecek ne var di mi?
Evet kaybedecek birşeyim yok doğru fakat burada yok malesef. X kişisiyle konuştuğumdan beri aynı şehirde değiliz o gün gitmişti belki gelince konuşacak diye kendi kendime kuruyorum sanırım.

sanmam
ben de psikolog arkadaşlarımla konuşurken sık sık hayatımı bir psikologla birleştirmekten bahsederdim
acep onlar da böyle şüphelenmişler midir :KK53:

Nasıl yani canım şuan tam olarak anlayamadım :KK48:

yani sana öyle bir link atmış ya benim de vardı erkek arkadaşlarım ve ben de hayatımı kendi mesleğimden biriyle birleştirmek isterdim bunu da söylerdim ama hiç öyle anlayabileceklerini düşünmemiştim o niyetle söylememiş olabilir

öyle bir şeyde daha net kanıtlar aramalısın. ev arkadaşına neden güveniyorsun ki belki onun gözü var sende yalan söylüyor

Merhaba kızlar, benim bir erkek arkadaşım var ama aramızda duygusal bir şey olmadı şu ana kadar. Ancak ben onun bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyordum uzun zamandır. Hareketleri hep bu yöndeydi. Ancak ne olursa olsun soylemedi. Ben hep hissettim birşeyler olduğunu şuanda da okulum bitti diye canıma tak etti başka bir yakın arkadaşımıza söyledim durumu o bana karşı birşeyler hissediyor mu bana doğruyu soyle diyerek. Once sen soyle dedi sen hissediyor musun ona karşı. Durust ol demiştim ona ben, ben de durust oldum ve evet ben de olumluyum eğer sen olumluysan dedim. Ama o bilmediğini, belki bir ihtimal olabileceğini söyledi. Ancak bunlar birlikte yatıp kalkan çocuklar bilmemesi imkansız. Palavra atma evet ya da hayır de dedim, hayır o zaman yok öyle bir şey dedi. Çok uzuldum ama sonra geçti, aradan 2 hafta geçtikten sonra hoşlandığım çocuk bana aniden evlilik ile ilgili bir site attı, evliliğinizin devamı için bir mühendis ile evlenin başlığı altında. Bu arada ikimiz de muhendisiz. Tam kendimi alıştırmıştım hayır cevabına ki bu kafamı karıştırdı :KK43: Ne duşunursunuz?
direkt sor bu ne demek oluyor yoksa benden mi hoşlanıyorsun diye,yoksa cevabı tahminlere kalacak..

yani sana öyle bir link atmış ya benim de vardı erkek arkadaşlarım ve ben de hayatımı kendi mesleğimden biriyle birleştirmek isterdim bunu da söylerdim ama hiç öyle anlayabileceklerini düşünmemiştim o niyetle söylememiş olabilir

öyle bir şeyde daha net kanıtlar aramalısın. ev arkadaşına neden güveniyorsun ki belki onun gözü var sende yalan söylüyor
Ama işte bu benim onu sevdiğimi bildiği halde atıyor, üstelik onun okulda tek yakın kız arkadaşı bendim yani benden başka kimseyle bu tür konuları konuşamaz, ki doğru düzgün başka kızlarla muhabbet bile etmezdi.
Diğer arkadaşa da güveniyorum çünkü başkasında gözü var :KK53: Ve çok farklıyız zaten hep belli ettik bunu

Noldu bu is merak ettim sonunu

Back
X