- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi braindamage
Merhaba kızlar, benim bir erkek arkadaşım var ama aramızda duygusal bir şey olmadı şu ana kadar. Ancak ben onun bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyordum uzun zamandır. Hareketleri hep bu yöndeydi. Ancak ne olursa olsun soylemedi. Ben hep hissettim birşeyler olduğunu şuanda da okulum bitti diye canıma tak etti başka bir yakın arkadaşımıza söyledim durumu o bana karşı birşeyler hissediyor mu bana doğruyu soyle diyerek. Once sen soyle dedi sen hissediyor musun ona karşı. Durust ol demiştim ona ben, ben de durust oldum ve evet ben de olumluyum eğer sen olumluysan dedim. Ama o bilmediğini, belki bir ihtimal olabileceğini söyledi. Ancak bunlar birlikte yatıp kalkan çocuklar bilmemesi imkansız. Palavra atma evet ya da hayır de dedim, hayır o zaman yok öyle bir şey dedi. Çok uzuldum ama sonra geçti, aradan 2 hafta geçtikten sonra hoşlandığım çocuk bana aniden evlilik ile ilgili bir site attı, evliliğinizin devamı için bir mühendis ile evlenin başlığı altında. Bu arada ikimiz de muhendisiz. Tam kendimi alıştırmıştım hayır cevabına ki bu kafamı karıştırdı
Ne duşunursunuz?