Bir türlü iyileşmeyen çıban

ogretmnhnm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
165
56
298
35
Adana
Arkadaslar geçen hafta cumartesi günü bir şişlik fark ettim genital bölgemde çamaşır lastiğinin geldiği kısımda kıl kökü iltihabıdır deyip geçtim ama ertesi gün büyümeye başladı o uykusuz geceler yürüyememek acısından ağlamak beni mahvetti ceviz kadar şişti kasığım. Doktora gitmemek için kendi başıma antibiyotik ilac ve krem kullandım ama fayda etmedi en sonunda korkumdan doktora gittim ve çıban olduğunu ögrendim. Antibiyotik ilaç yazdı. İçmedim çünkü kurutur da icinde kalır diye endişe ettim. Zaten olgunlaşmıştı şişlik ve ertesi günü azar azar iltihap akmaya başladı. Nasıl rahatladım anlatamam yeniden yürümeye başladım 5 günün sonunda. Hatta bir de eczaneden kara merhem aldım iltihabın iyice çıkması için. Ama sadece iki gün iltihap aktı artık çıkmıyor krem sürmeye devam ediyorum fayda etmiyor ufak da olsa şişlik kaldı napıcam ben ya yine şişerse ?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı dert bende var. Şuan ağrıdan acıdan ölüyorum. Sert ve gruplar halinde ve asla ucu çıkmıyor. Sönüyor ama bir süre sonra tekrar şişme başlıyor kaşıntı da cabası. Bende çözüm arıyorum. Galiba yarın kara merhemi deneyeceğim

Kadın doğuma gidip gösterin lütfen bu kritik bir durum.

Genital bölge çok hassastır şüpheli bir şey gördüğümüzde mutlaka göstermemiz gerekir. Bir şey görünce bekletilmez
Gittim çok şükür bişey yok zaten smear testimi genel muayenemi yeni yaptırmıştım. Apse meydana gelmiş pomat verdi yolladı. Kötü bir durum yok sadece apse

Bu bir hastalık adı da hidradenitis suppurativa ( köpek memesi )kaç yıldır mücadele ediyorum tedavisi yok.ustelik seviye atlıyor Coğalıyor

Bu bir hastalık adı da hidradenitis suppurativa ( köpek memesi )kaç yıldır mücadele ediyorum tedavisi yok.ustelik seviye atlıyor Coğalıyor
Doktora gittim apse yani iltahap kapmış pomat verdi bağışıklık sistemim düşükmüş ona takviye yaptı bide probiyotik ile antibiyotik yazdı. Kara merhem içini boşaltır dedi. Benimki içte değil dışta yani ciltte oda geçer ilaçlarla dedi

Tekrarlarsa bu hastaligin adını yazip fotolarina bakın yine de bilginiz olsun kimse bilmiyor cnku bu hastalığı.

Ay bendede var aynısı bazen kendi kendine akıyor sol tarafta geçmişti sağda aynı yerde çıktı sagdakide gecti smdi yine sol tarafta bende yeni jinekolog test mest herseyi yaptirmistim çıban bu ama çok gıcık bisey bende kara merhem alacağım bi turlu fırsat olmuyor bende acı filan yok arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…